Udendørs opbevaring

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Gasskabe til udendørs opbevaring

I mange virksomheder har man brug for udendørs opbevaring af forskellige ting. Det kan dreje sig om redskaber, sand eller gas. Da er det vigtigt, at materialerne opbevares korrekt, for det kan være forbundet med stor fare at gå på kompromis med sikkerheden. Herudover er især gasflasker kostbare og det er derfor i virksomhedens interesse at opbevare dem, så tyveknægte ikke uhindret kan få fat i dem.
Hos AJ Produkter sælger vi flere forskellige løsninger til udendørs opbevaring. Er du på udkig efter et gasskab til sikker opbevaring af gasflasker, er du kommet til det rette sted. Vores gasskabe er forsynet med lås, så risikoen for tyveri mindskes.
Med et gasskab kan gasflasker opbevares trygt og sikkert udenfor og optager således ikke kostbar plads indenfor. På et lager eller et værksted er plads ofte ikke det, man har mest af, og derfor kan det være en god løsning af opbevare ting som gasflasker udendørs.

Sandbokse til udendørs opbevaring

Hos AJ Produkter finder du også et stort udvalg af sandbokse til udendørs opbevaring. Det er som oftest udenfor, at sandet skal bruges, og derfor er det praktisk også at opbevare det udenfor. Dermed skal man ikke transportere det fra en plads på en reol indenfor, men kan blot hente det sand man skal bruge lige i nærheden. Vores sandbokse findes i mange forskellige farver, så her kan du vælge lige den, du synes passer bedst til virksomhedens udendørs miljø.

Opbevaringsbokse til udendørs opbevaring

Der kan være flere ting, det er praktisk at opbevare udenfor, og da kan man benytte en opbevaringsboks til udendørs opbevaring. Her kan man med fordel vælge ikke at opbevare kostbart værktøj eller andet af stor værdi, men altså blot sager, som der ikke er store udgifter ved at erstatte.

Redskabsbokse til udendørs opbevaring

Visse redskaber kan det også være nyttigt at opbevare udenfor, og da kan man bruge en redskabsboks. Her kan man lægge redskaber som ikke er kostbare eller behøver at blive opbevaret indenfor. Se vores udvalg af opbevaringsbokse til udendørs opbevaring her på siderne og find den, der passer til netop jeres behov.
Uanset om du har brug for et gasskab, en sandboks eller anden opbevaringsboks til udendørs opbevaring, finder du det hos AJ Produkter. Find den opbevaringsløsning, der passer til virksomhedens behov og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke