Stort udvalg af sneredskaber, vejsalt og sandbokse til snerydning

Når vinteren, og dermed koldere vejr, nærmer sig, er det tid at se på, om man har udstyret i orden til at klare glatte indkørsler og fortove og ikke mindst de til tider store snemængder, vi kan se på vore breddegrader.
Når først sneen og frostgraderne er over os, haster det med at få fat i sneskovle og andre sager, og derfor kan man med fordel købe disse ting i forvejen, så man er klar, når vejrudsigten melder om vintervejr.
Hos AJ Produkter kan du købe alt, hvad du skal bruge til snerydning i virksomheden, institutionen, skolen og i hjemmet. Hos os finder du både sneskovle, vejsalt og sandbokse, så her går du ikke forgæves, når der skal indkøbes udstyr til vinterbekæmpelse.

Effektiv snerydning med et godt sneredskab

De fleste husejere ved, hvor både kedeligt og anstrengende snerydning kan være, og netop fordi, arbejdet kan være både koldt og hårdt, er det vigtigt at have godt udstyr til sin rådighed. Gode sneredskaber er meget værd, og det kan derfor være værd at investere i kvalitetsredskaber, når det gælder snerydning. Dem finder du hos AJ Produkter.

Håndholdte sneskrabere og sneplove til snerydning af fortov

Er der tale om et mindre område som et kort fortov, kan det være tilstrækkeligt med en helt almindelig sneskraber, som man skraber foran sig og på den måde fjerner sneen fra fortovet. Gælder det derimod en større gårdsplads foran en virksomhed eller en parkeringsplads ved en skole, kan det være en fordel at kunne tage større skyts i brug.
Her kan man vælge en sneplov, der kan spændes på en gaffeltruck, således at man kan køre rundt og skrabe sneen væk fremfor at gøre det manuelt. Med en sneplov til truck kan der være meget tid at spare, og hvis man har et større område, der skal vinterbekæmpes, kan dette altså være en løsning.

Køb vejsalt af 25 kg til sne og issmeltning på vej

Salt kommer man ikke udenom, når temperaturen nærmer sig frysepunktet og vejrudsigten advarer om glatte veje. Også her kan man med fordel købe ind i god tid, så man er klar, når det er tid at sikre fortovet, indkørslen, gårdspladsen, parkeringspladsen eller ungdomsskolens gård.

Truckplove til snerydning med traktor og gaffeltruck

Selvom en plov til montering på gaffeltruck især er nyttig på større arealer, er der dog intet til hinder for også at bruge denne løsning til den lille virksomhed eller måske erhvervsskolen. Hvis man har en gaffeltruck, er det oplagt at købe en truckplov, som man kan bruge til snerydningen om vinteren.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke