Cykelstativ, cykelgarage og cykelskur

Få styr på cyklerne med cykelstativer

Et godt udemiljø er vigtigt og her spiller gode cykelstativer en stor rolle. Dine ansatte, kunder eller andre besøgende, vil nemlig føle sig langt mere velkomne hvis der er gode forhold for cykelparkering. Det vil også få dit udeareal til at fremstå mere indbydende, hvis cyklerne holder pænt parkeret, frem for at stå tilfældige steder. Derfor kan det godt betale sig at investere i gode cykelstativer for at holde uderummet ryddeligt. Andre ting som du også bør prioritere, er askebægre og affaldsbeholdere, som også er med til at holde alt rent og pænt ude. Læs mere om vores forskellige typer cykelstativer herunder og vælg den løsning der passer dig bedst.

Stort udvalg af cykelstativer

Vi har et stort udvalg af cykelstativer, cykelgarager og cykelskure til bekvem cykelparkering. Cykelstativerne fås i forskellige størrelser fra 1 til 6 cykler, så det er bare at finde den løsning der passer jeres behov. Det er altid en god idé at tage lidt flere pladser, end man har behov for, da der kan være flere medarbejdere, der vil cykle til arbejde senere hen og at der måske også skal være plads til et par kunder. Samtidig med at du vælger hvor mange cykler der skal være plads til, skal du også tage stilling til, hvilken type løsning du vil have.

Cykelstativ, cykelgarage eller cykelskur

Cykelstativer er den helt enkle løsning, hvor du blot stiller stativet op og så er der klar til at folk kan parkere deres cykel. Vil du have en lidt mere luksuriøs løsning, så er en cykelgarage ideel. Den kommer med tag og afskærmer derved for regn og slud. Nogle modeller kommer endda med sider, for ekstra afdækning. Dette er en komfortabel ekstra service for medarbejderne, da det giver læ når man låser sin cykel op, eller pakker den med bagage. Cykelskurene fås som standardmodeller eller udbygningsmodeller. Det er vigtigt at vurdere om man skal bruge det man starter med at købe, eller om behovet kan ændre sig, så du pludselig har et større behov. Her vil det være smart at vælge en model med mulighed for udbygning. Hver påbygningssektion har plads til 5 ekstra cykler. På den måde kan du lave en overdækket cykelparkering der passer lige til dine behov - selv hvis de ændrer sig. Cykelgaragen kan monteres fritstående eller som vægmonteret. Med et cykelskur får du minimum 5 pladser, så skal du bruge mindre, bør du vælge et stativ.

Udvid din cykelparkering med ekstra cykelstativer

Er din virksomhed vokset med tiden, så kan det betyde at du har brug for ekstra cykelparkering til både ansatte og kunder. Heldigvis er det altid let at udvide med ekstra cykelstativer. Du kan altid tilføje flere cykelstativer til væg eller fritstående, eller du kan udvide med et helt ekstra overdækket cykelskur. Det afhænger blot af dit udeareal og hvor meget plads du har, hvilke cykelstativer du skal udvide med. Tag et kig her på siden – der er helt sikkert en løsning der passer dig. Er du i gang med at opdatere hele udemiljøet? Så kan vi anbefale dig at tage et kig på vores udendørsmøbler. Her finder du både borde bænkesæt og stole, som er designet til udendørs brug.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeHavestole & bænke