Vi er eksperter i at forbedre arbejdspladser

AJ Produkter skaber arbejdsmiljøer, med fokus på at folk skal have det godt på arbejdet. Med fokus på innovation, egendesignede produkter og tre egne fabrikker, leverer vi intelligente løsninger til arbejdspladser, præcist når du har brug for dem. Med tilstedeværelse i 20 lande er vi årligt med til at forbedre arbejdsmiljøet på over en halv million arbejdspladser rundt om i Europa.

Vores omfattende sortiment omfatter møbler, udstyr og indretningsløsninger, der ikke alene gør arbejdet mere produktivt, men også gør det sjovere at gå på arbejde. Med næsten 15.000 produkter tilgængelige til kontorer, skoler, lagre, industri og omklædningsrum, kan du nemt finde det, du har brug for via vores webshop, katalog, skræddersyede projekter eller ved at kontakte en af vores dygtige projekteksperter.
Et lyst klasseværelse med indretning i træ, gul og blå
Om AJ Produkter - Smarte løsninger
Om AJ Produkter - Hurtige leverancer
En palleløfter set i frøperspektiv ved en høj pallereol

En del af jobbet - i går, i dag, i morgen

AJ Produkter har været en del af folks hverdag siden 1975. Og vi vil fortsætte med at skabe bæredygtige og smarte arbejdsmiljøer, der følger med tiden og gør hverdagen på jobbet lidt lettere. Alt sammen for at du og dine kolleger kan vokse, skabe og have det sjovt sammen. Hver eneste dag.

Et koncept for bedre arbejdsmiljøer

Mange mennesker tilbringer de fleste af deres vågne timer på arbejdet. Arbejdet er næsten som et andet hjem. Heldigvis har vi møbler og udstyr, der kan forbedre miljøet på de fleste arbejdspladser.
Takket være bredden og dybden i vores sortiment kan vi sikre, at alle har en perfekt indrettet arbejdsplads. Fuldt tilpasset efter arbejdsopgaver, fysiske forhold og personlig smag.
Vi vil også gerne arbejde tæt sammen med vores kunder for at skabe den bedst mulige indretningsløsning. Blandt andet gennem vores projektafdeling, hvor vi leder indretningsprojekter og støtter kunderne hele vejen - fra vision til virkelighed.

Om AJ Produkter - Kontor
Om AJ Produkter - Industri
Om AJ Produkter - Lager
Om AJ Produkter - Skole
Om AJ Produkter - Omklædning

Fremtidssikret design og fremstilling

Vi udvikler mange produkter in-house. Det er et bevidst valg, da vi gerne vil have kontrol over hele processen, fra idé til færdigt produkt. Ved selv at designe og fremstille en stor del af vores sortiment ved vi, at vi kan holde, hvad vi lover med hensyn til kvalitet, pris, leveringstid og service. Samtidig sikrer vi, at det vi tilbyder altid er innovativt og i tråd med tidens krav.

Fokus på bæredygtig udvikling


Bæredygtighed er et fokusområde for os, og vi arbejder målrettet på at sikre, at vi driver forretning på en ansvarlig måde i alle led, samtidig med at vi har styr på vores klima- og miljøpåvirkning. Vi ser det som en selvfølge at tage ansvar hele vejen i vores rolle som totalleverandør.

Læs mere