Vi hjælper dig med at få kvalitetstid på arbejdet

Der er adskillige gode grunde til at vælge produkter fra vores sortiment, hvis du planlægger at forbedre din arbejdsplads. Overkommelige priser, en bred vifte af tilbud og hurtige leverancer, er bare nogle af dem, men en anden er desuden vores fokus på kvalitet. Dette sikrer, at vores produkter kan udføre deres funktion og har en lang levetid. Det opnår vi ved at kombinere omhyggelige indkøbs- og kvalitetssikrings-processer med internt design og fremstilling, som giver os kontrol over hele processen. Lige fra identificering af det oprindelige krav til levering af det færdige produkt. Herunder kan du læse mere om vores tilgang til kvalitet og hvordan vi kan hjælpe med at give dig kvalitetstid på arbejdet.

Design der løser hverdagens problemer 

Vores mål er at levere møbler, inventar og udstyr, der hjælper med at gøre arbejdsmiljøer mere produktive og effektive. En af måderne vi opnår dette på, er ved at benytte os af vores egen designafdeling. Det giver os mulighed for at skabe kvalitetsprodukter med en individuel stil og på samme tid at designe produkter, der lever op til de nuværende markedskrav. 

Det er vigtigt, at vores produkter er designet korrekt fra starten, så de fungerer I en cirkulær økonomi. Derfor er der i vores designproces fokus på kvalitet, funktion og mulighederne for at skabe et produkt med en lang levetid. 

Læs mere

Produktion på vores egne to fabrikker

Vi har to egne fabrikker – en I Polen og en I Slovakiet. Denne tilgang giver fordele for os når det kommer til udviklingen af nye produkter og I vores strøm af varer, fordi den sikrer, at omkring en tredjedel af vores sortiment altid kan leveres til tiden. Fabrikkerne gør os også bedre til indkøb af produkter, fordi vi forstår fremstillingsprocessen og ved, hvilke krav vores leverandører skal opfylde.

Derudover bidrager vores egne fabrikker til at holde en høj kvalitet, fordi vi kan være sikre på, at produktionsprocessen er designet til at give de bedst mulige resultater – igen og igen. Læs mere

Læs mere

Konstant kvalitetssikring

Før vi tilføjer et nyt produkt til vores sortiment, skal det først godkendes af vores kvalitetsafdeling. Vi tager løbende foranstaltninger for kvalitetssikring og følger op på eventuelle klager for at sikre, at vores produkter fortsat lever op til vores høje standarder på lang sigt. Mange af vores produkter evalueres af uafhængige testinstitutter for at sikre, at de er af høj kvalitet. 

Læs mere

Produkter af varig værdi

For at sikre, at vores produkter er relevante både nu og i fremtiden, overvåger vi de nyeste trends og udviklinger inden for alle de områder, hvor vi driver forretning. I vores research fokuserer vi primært på de langsigtede tendenser, så vi altid kan tilbyde produkter med en varig værdi. Fordi trends kan ændre sig, men funktion holder livet ud. 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik