Omklædningsrum - garderobeskabe, møbler og inventar

Alt til omklædningsrum

Vi har et stort sortiment af alt til omklædningsrummet. Et stort udvalg af garderobeskabe med tilhørende bænke og måtter. Vi har også sikre værdiskabe til opbevaring af værdigenstande under træningen eller i arbejdstiden. Vores møbler og garderobeskabe kan også bruges til bruserum i svømmehaller, omklædningslokaler i sportshaller, skoler, idrætsforeninger og arbejdspladser. Derved kan du altså finde alt hvad du mangler til omklædningsrummet hos os. Vores udvalg er nemlig stort, så du kan med sikkerhed finde hvad du leder efter. Desuden kan du finde disse til fornuftige priser samt en god kvalitet, hvilket resulterer i et langtidsholdbart produkt, også ved jævnligt brug.

Tilbehør til omklædningsrum

Indenfor omklædningsrum er der en række produkter, som kan være med til at gøre driften heraf mere effektiv. Vi forhandler et bredt udvalg af netop disse, som bidrager til et sundt og velfungerende omklædningsrum. I henhold til sundheden, er det oplagt med god affaldshåndering, som kan opnås ved brug af affaldsbeholdere. Samtidig indebærer omklædningsrum ofte et behov for vasketøjshåndtering - også til den opgave kan vi være behjælpelige. Indenfor vores produkter til vasketøj forhandler vi diverse vasketøjssække og vaskevogne. Det er blot nogle eksempler på de mange produkter vi forhandler indenfor kategorien. Disse er brugbare til at opnå et sundere miljø, da man effektivt kan håndtere selv de store mængder vasketøj. Dertil forhandler vi også produkter som kan øge sikkerheden i omklædningsrummet. Det inkluderer arbejdsmåtter, som kan lægges på gulvet for at forhindre folk glider. Der er nemlig stor risiko for skred, i et omklædningsrum. Det skyldes, at der nemt bliver vådt på gulvet, og i kombination med mulige sæberester kan det udgøre en stor risiko. Særligt omklædningsrum med ældre brugere kan nyde gavn af arbejdsmåtter.

Bænke til omklædningsrum

I et omklædningsrum skal man bruge knagerækker og omklædningsbænke, da dette tillader brugerne henholdsvis at hænge overtøj og sidde. Heldigvis finder du produkter til formålet her på siden, hvor de forhandles til fornuftige priser. Der er tilmed muligheder for at købe bænke i diverse størrelser og farver, så du kan give omklædningsrummet det udseende, der ønskes. Med vores træbænk varianter kan man give rummet et rustikt men moderne udtryk – også her finder du mange muligheder. Skal du bruge en bænk med tilhørende ophængningskroge eller er det en mere simpel der er behov for? Lige meget hvad de skal bruges til, kan du finde dem her hos AJ Produkter. Vores udvalg indenfor tilbehør til omklædningsrummet og garderobe inventar er nemlig stort, om det så er bænke eller omklædningsskabe.