Skabe til omklædning og personalerum

Klæd om med ro i maven

Alle har brug for en opbevaringsløsning, hvor de kan opbevare deres personlige ejendele og andre genstande sikkert. Derfor sigter vi efter at levere kvalitets metal- og træskabe, der passer til sportscentre, skoler, kontorer og omklædningsrum. Hvis du er på udkig efter garderobeskabe til omklædningsrum, er vores tøjskabe en ideel løsning. De fleste af vores skabe har en svejset stålramme, som er pulverlakeret i diskret grå farve. Denne pulverlakering giver en ridsefast finish, der tåler tung brug. De fleste skabe kommer med dørlåse, der øger sikkerheden og gør at du kan opbevare dine værdigenstande deri under arbejdsdagen. De er yderligere forsynet med en hylde og tøjskinner med to kroge hver. Ventilationshullerne i toppen og bunden letter luftcirkulationen og mindsker fugt. Nogle af vores skabe har en skrå top, der forhindrer støvakkumulering og letter rengør ing. Dørene til disse skabe er udstyret med dørstop og gummidæmpere til stille og glat lukning. Skabe er tilgængelige i mange forskellige farver og størrelser.

Små personaleskabe til personlig opbevaring

Smårumsskabe giver sikker opbevaring til et stort antal mennesker på så lidt plads som muligt. De er ideelle til opbevaring af personlige ejendele. Afhængigt af størrelsen af de valgte rum kan de være velegnede til opbevaring af væsentlige ting som tegnebøger, telefoner og nøgler eller måske være i stand til at opbevare større ejendele såsom poser, træningsudstyr, cykelhjelm osv. Disse værdiskabe er lavet af stålplader med nogle større moduler, der giver ventilation for at forhindre fugtopbygning. Kabinelåsen kan udstyres med en lås, der passer til dine behov: en cylinderlås til enkeltpersoners brug, hasplås for at acceptere brugerens eget hængelås eller møntlås til offentlige rum. Vælg versioner, der kommer i større moduler eller individuelle kubeskabe. Du kan placere disse skabe på gulvet eller montere dem på væggen. Læs mere om hvert skab ved at klikke på det og læs produktspecifikationerne. Ring til os eller chat med os online, hvis har brug for hjælp til at vælge et passende.

Tilbehør for lettere omklædning

Vi tilbyder en bred vifte af tilbehør til skabe. Disse omfatter forskellige typer låse, plastnøgler, bænkrammer og mange flere. Bænkpladser giver brugerne et sted at sidde mens de skifter tøj. Plastnøgler hjælper til bedre identifikation og skelnen mellem forskellige nøglesæt. For mere information om skoleskabe, opbevaringsskabe, maskerum og mere kan du kontakte os.