Værdiskabe til kontoret

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Vis mere

Store og små værdiskabe

Her på siden finder du vores udvalg af værdiskabe, som kan købes i mange forskellige varianter. Alt efter behovet kan du finde store værdiskabe, som er hele 2 meter høje, men også de helt små som passer ind de fleste steder. I de fleste tilfælde er det tilstrækkeligt med små værdiskabe, men hvis der opstår behov for beskyttelse af større genstande, forhandles der også værdiskabe til dette. Derved har du muligheden for at beskytte dine værdigenstande i omklædningsrummet, så du ikke skal bekymre dig om tyveri. Sikkerheden er nemlig i top, hvilket er gældende for vores værdiskabe med både kodelås og nøglelås. Desuden forhandles de til fornuftige priser trods en høj kvalitet.

Værdiskabe med høj sikkerhed

Hvis du har værdigenstande som kræver ekstra høj sikkerhed, skal du bruge et værdiskab. Det stærke materiale som skabene er produceret af, tilbyder beskyttelse mod bræk og slag. Samtidig indeholder de solide låsemuligheder, som giver en sikkerhed man ikke finder i andre skabe. Flere af disse tilbyder endda en sikkerhed, som kan måle sig med vores pengeskabe til kontor og værksted. Dog indeholder de ikke samme beskyttelse mod brand, som et brandsikkert skab gør. Det er heldigvis ikke det største problem siden værdiskabe til omklædningsrummet normalt bruges i korte tidsrum. Når du køber dit værdiskab hos os, har du nogle muligheder indenfor hvilken lås du foretrækker. De kan købes med både kodelås og nøglelås, som har hver deres fordele. I langt de fleste tilfælde vil en kodelås være et godt valg, siden man ikke behøver at bære nøglen rundt. Det er særligt praktisk når værdiskabet bruges i omklædningsrum, så man kan udøve sport, fitness, eller tage et bad uden at medbringe nøglen.

Værdiskab til omklædningsrum

Normalt er der mange brugere af et omklædningsrum, og det kan derfor være fordelagtigt at have et værdiskab installeret. På den måde har man nemlig en sikker måde at opbevare sine værdigenstande. Det er særligt brugbart i nyere tid, hvor vi alle går rundt med dyre smartphones. Det er altså ikke kun til ure og kontanter man kan drage nytte af et værdiskab. Særligt i omklædningsrum med mange brugere er værdiskabe en nødvendighed. Så kan man nemlig bekymringsfrit efterlade sine genstande. Samtidig tilbyder disse også en langt højere sikkerhed end et almindeligt garderobeskab, hvilket forsikrer mod de fleste tyveriforsøg. Desuden kan de også bruges andre steder end blot omklædningsrum, men udgør ikke desto mindre et praktisk redskab hertil.