Værdiskabe til kontoret

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Brandsikkert værdiskab til kontoret eller hjemmet

Mangler du det perfekte sted at opbevare vigtige papirer eller genstande, der har værdi for dig? Så tag et kig på vores værdiskabe i høj kvalitet – specialdesignet til at opbevare værdigenstande og vigtige papirer forsvarligt og sikkert, så du altid har ro i kroppen, når du forlader kontoret og hjemmet.
Vores værdiskabe kommer i mange forskellige størrelser og designs. Du kan dermed altid finde lige præcis det værdiskab, du har brug for til dit hjem eller kontor. Gå blot på opdagelse i vores store sortiment af værdiskabe i høj kvalitet og find lige præcis det skab, der dækker dine behov. Vi har skabe til enhver smag og enhver indretningsstil, så du er sikret, at kvalitet og indretning går hånd i hånd, når du køber dit skab til kontoret eller hjemmet.

Et brandsikkert værdiselskab til ethvert behov

De fleste af vores værdiskabe har enten lås eller elektronisk kodelås, så du ikke skal passe på en nøgle, som enten kan blive væk eller blive misbrugt. Er du ekstra forsigtig, kan du også se vores værdiskab med fingeraftryk, som er det mest sikre skab, du kan få.
Vores værdiskabe er tilmed brandsikre i forskellige niveauer. Hvor brandsikkert dit skab er, kan du se inde på produktsiden, hvor tiden, værdiskabet kan modstå temperaturer op til 1000 grader, er angivet. På den måde er du helt sikker på, hvor lang tid dine værdigenstande er sikret i tilfælde af brand.

Har du spørgsmål til vores værdiskabe eller andre produkter?

Lægger du inde med spørgsmål til vores værdiskabe, eller har du spørgsmål til vores andre produkter? Så skal du ikke holde dig tilbage. Kontakt os blot her på siden, så vil vi gøre vores bedste for at give dig den bedste rådgivning og svare på dine spørgsmål.
Mangler du rådgivning til andre oplagte opbevaringsmuligheder til kontoret eller hjemmet? Så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at kombinere vores møbler bedst muligt, så du får en løsning, der passer til jeres behov på kontoret. Kontakt os blot så finder vi de helt rette opbevaringsmøbler til jeres lokaler.