Tyveri- og brandsikret arkivskab – så er dine værdipapirer sikret

Selvom det er meget sjældent, at der opstår brand på kontorer og i de danske hjem, så er det næsten det værst tænkelige, der kan ske, hvis ens vigtige dokumenter ikke er sikret. Sørg derfor for at være på forkant og investér i et brandsikret arkivskab fra AJ Produkter. Så er dine vigtige arbejdspapirer og værdipapirer sikret, hvis uheldet er ude.

Med et brandsikret arkivskab har du ro i maven

Man kan ikke sætte en pris på følelsen af at være tryg omkring sine værdipapirer. Det gælder især papirer, der har affektionsværdi, eller som er vigtige for din virksomhed eller dit arbejde. Derfor er der ikke nogen grund til at tage nogle chancer, og ikke købe et opbevaringsskab, der er beskyttet mod brandrisiko. Du kan spørge dig selv – har du råd til at lade være?
Med et brandsikret arkivskab fra AJ Produkter kan du forlade dit kontor og dit hjem med ro i maven, da vores arkivskabe i høj kvalitet er designet til at modstå ild, så dine værdipapirer er sikkert og forsvarligt opbevaret. Du skal derfor ikke være nervøs for, at du mister alt, der har værdi i skabet, hvis uheldet er ude. Hvor lang tid det enkelte skab kan modstå brand, kan du læse på den enkelte produktside.

Find et tyverisikret og brandsikkert arkivskab der imødekommer jeres behov

Det er vigtigt at finde det helt rigtige skab, når man skal sikre sine vigtigste dokumenter og arkiver. Hos AJ Produkter ved vi, hvor vigtig sikker og forsvarlig opbevaring af dokumenter er for både virksomheder og private, og derfor tilbyder vi kun arkivskabe i høj kvalitet, som er certificerede til at beskytte dine vigtige dokumenter i tilfælde af brand.
Har du spørgsmål til vores arkivprodukter, eller har du brug for hjælp til at finde det helt rette brandsikrede arkivskab til dit kontor eller hjemmekontor? Så er er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os hos AJ Produkter. Så hjælper vi gerne med at finde den helt rette løsning til lige præcis dine behov.