Lyddæmpning og afskærmning til kontoret

Kontorafskærmning og lyddæmpning på kontor

Har du brug for effektiv kontorafskærmning og lyddæmpning på kontor eller i privaten? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AJ Produkter har vi et stort og varieret udvalg af afskærmning og lyddæmpende skærme, der sikrer, at du og dine medarbejdere kan arbejde optimalt og privat ved jeres arbejdsstationer. Vi har afskærmning til kontorer i alle størrelser og i mange forskellige designs, så du kan finde skærme, der passer lige præcis til jeres virksomheds indretning og farvetemaer.

Mærk forskellen med lyddæmpning på kontor

Mange af vores modeller er lavet af lydabsorberende materialer, der sikrer, at I kan arbejde effektivt og optimalt på kontoret uden generende støj. Tag blot et kig på vores eksklusive opslagstavler med flot uldlignende stofbetræk, der er fyldt med 100% PET-materiale, og som er A-klassificeret til lydabsorbering. Den perfekte løsning til dig der gerne vil have møder med kunder eller chefer, der er så lydisoleret som muligt.
Vores mange forskellige modeller bidrager til bedre akustik på kontoret og er oplagte til at forbedre lydbilledet i mange forskellige miljøet som fx på skoler, kontorer, biblioteker, eller i idrætshaller. Du kan få mange af vores modeller i flotte farver, som du kan mixe og matche ligesom du ønsker for at få det helt rette look på jeres kontor.

Flot kontorafskærmning i mange forskellige designs

Har man mange medarbejdere, der sidder og arbejder tæt sammen i et rum, er det en stor fordel at have flot kontorafskærmning, så medarbejderne kan arbejde i fred. Sørg derfor for at investere i god kontorafskærmning samt lyddæmpning på kontor, så dine medarbejdere kan arbejde optimalt og yde deres bedste.