Akustikplader til væg

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Lyddæmpende og farverige akustikplader til væg

Døjer I med støj på arbejdspladsen, der er til gene for de daglige samtaler over skrivebordene? Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af akustikplader til væg, som er designet til at være både lyddæmpende og farverige.
Vores akustikplader sikrer et behageligt lydniveau på kontoret, i skolen, kantinen, korridorer og andre miljøer med dårlig akustik. Vi har de bedste lyddæmpende plader til fornuftige priser og et stort udvalg i vores sortiment, der sikrer, at der er flotte og praktiske akustikplader til ethvert behov.

Aldrig mere dårlig akustik med vores akustikplader til væg

Et højt støjniveau på arbejdspladsen og i skolen kan have negative effekter på medarbejdere og skoleelever. Derfor er det vigtigt at skabe god akustik i lokalerne. Det kan man gøre med lydisolerende plader fra AJ Produkter. Det er vigtigt for børns indlæring, at der ikke er larm omkring dem i klasselokalet. Vores sjove puslespilsbriklignende lydabsorbent kan bidrage til et roligt lydmiljø i skolen og samtidig skabe en farverig atmosfære ved at sammensætte spændende farvekombinationer.
Støj kan på længere sigt have negative senfølger for børn såvel som voksne. Derfor er det vigtigt at sørge for, at larm på kontoret eller i institutionen bliver mindsket. I stedet for at bruge mange penge på lydisolering af vægge kan man vælge vores lyddæmpende akustikplader. På den måde kan man bevare koncentrationen og motivationen på arbejdet ved at skabe et godt lydmiljø. Vores akustikplader til væg opfylder den højeste lydabsorberingsklasse, klasse A, og vil uden tvivl gøre en forskel for jeres lydmiljø på arbejdspladsen.

Mærk forskellen med lydabsorberende plader til væggen

De lyddæmpende plader kommer i mange flotte farver og varianter, som gør, at man kan sammensætte de støjdæmpende plader på mange unikke måder. Lydpladerne kan mixes på forskellige måder for at skabe unikke visuelle rum på kontoret. Vores lyddæmpende akustikplader til væg er den perfekte dekoration på både store og små vægflader. Udover at være lyddæmpende kan akustikpladerne også bidrage til en stilfuld indretning, som sætter et elegant præg på jeres kontor, reception eller i jeres konferencelokaler.