Stort udvalg af vægtæppe kunst til ophæng

På et kontor, hvor man sidder mange sammen og der ikke er tæpper på gulvet, er der risiko for et højt støjniveau og dårlig akustik. Det er der dog råd for, og der findes flere forskellige metoder til at dæmpe støj og dermed få et bedre arbejdsmiljø.
Det er både anstrengende at være omgivet af støj, og man kan blive træt i hovedet, men herudover kan det også være generende, hvis man har brug for at tale i telefon med kunder eller kolleger.

Lydabsorberende akustiktæpper til væg

På et kontor og i en reception kan det være en mulighed at anskaffe lydabsorberende vægtæpper. Vægtæpperne er særdeles dekorative men også utroligt effektive, når det gælder om at dæmpe støj og opnå en bedre akustik i rummet.
Et vægtæppe er ikke bare flot og altså også akustikforbedrende, det hygger også og skaber en rar atmosfære på kontoret eller i receptionen.

Vægtæpper i effektivt lydabsorberende materiale

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af vægtæpper i lydabsorberende materiale, og her kan du være sikker på at finde et flot vægtæppe, der kan passe til dit kontor eller din reception. Vores lyddæmpende tæpper findes i flere forskellige størrelser, og her er der noget til både storrumskontoret og det lille tomandskontor.

Indret kontoret med flotte vægtæpper med motiv

Et vægtæppe har dermed flere funktioner, nemlig både at fungere som en akustikforbedrende foranstaltning men også at bidrage til en flot og stilfuld indretning, så det er behageligt at opholde sig på kontoret.
Vægtæpper findes med forskellige mønstre og motiver, og her kan man vælge det, der passer bedst med kontorets øvrige indretning samt naturligvis det, der falder i ens smag.

Dekorative tæpper til ophæng med lyddæmpende filt

Et dekorativt tæppe på væggen kan derfor være værd at overveje, hvis man oplever, at man efter en dag på kontoret er træt i hovedet på grund af støj eller har svært ved at føre en telefonsamtale. Da er det nødvendigt med lyddæmpende installationer i form af et vægtæppe eller akustikkunst. Vores lyddæmpende vægtæpper er fremstillet med filt som er kendt for netop sine lyddæmpende egenskaber.
Se vores sortiment af lyddæmpende vægtæpper her på siden og bestil med få klik allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål til vores akustikforbedrende produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefonen eller i chatten.