Akustikplader

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Få flotte akustikplader til loft og mærk forskellen

Akustikplader fra AJ Produkter er designet til at være både lyddæmpende og farverige, så dit kontor får et visuelt løft. Vores akustikplader til loftet sikrer et behageligt lydniveau på kontoret, i skolen, kantinen, korridorer og andre miljøer med dårlig akustik. Opsætningen af akustikpladerne er intet problem, da alt, hvad du behøver, følger med dit køb.
Akustikpladerne fra AJ Produkter er lette og derfor meget nemme at hænge op i alle typer lokaler. Har du eller dine kollegaer svært ved at høre hinanden pga. larmen på arbejdet? Det kan en lyddæmpende loftplade fra AJ Produkter afhjælpe. De er lette og ligetil at montere og medvirker til at de daglige samtaler på kontoret flyder behageligt.

Lyddæmpende plader til loft gør en stor forskel for lydmiljøet

Man kan sætte flere forskellige lyddæmpende plader sammen for at skabe et unikt visuelt udtryk. Vi tilbyder et udvalg af klasse A akustikplader til loftet, hvilket er den højeste lydabsorberingsklasse. Med udvalget af hjørne-, cylinderformede- og runde lydabsorbenter har man rig mulighed for at finde den lydplade, som passer bedst til ens lokaler.
Vores flotte, støjdæmpende plader kommer i mange forskellige farver bl.a. turkis og limegrøn for et friskt udtryk i hverdagen. Alle vores akustikplader er designet med en kombination af funktionalitet og et flot visuelt udtryk, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

Kom af med dårlig akustik med vores akustikplader til loft

Et højt støjniveau på arbejdspladsen og i skolen kan have negative konsekvenser for medarbejderes koncentration og skoleelevers indlæringsevne. Derfor er det vigtigt at skabe god akustik i lokalerne - det kan man gøre med lydabsorbenter fra AJ Produkter. Det er vigtigt for børns læring, at der ikke er larm omkring dem i klasselokalet. Vores lydabsorbenter til loft kan bidrage til et roligt lydmiljø i skolen og samtidig skabe en farverig atmosfære ved at sammensætte spændende farvekombinationer.
Støj kan på længere sigt have negative senfølger - også for voksne. Derfor er det vigtigt at undgå larm på kontoret. I stedet for at bruge mange penge på lydisolering af vægge i rummet kan man vælge vores pæne akustikplader til væg og loft. Det sikrer, at man kan bevare koncentrationen og motivationen på arbejdet og dermed yde sit bedste.