Køb akustikplader til loft

Gå på udkig i vores udvalg af akustikplader til loft. Alle pladerne er i højeste kvalitet og fås til gode priser. Vælg mellem modeller der sidder til i loftet eller hænger ned fra loftet og skab de bedste rammer for et godt lydmiljø. Køb akustikpladerne som et supplement til din nuværende indretning eller sammensæt designløsninger med andre produkter fra vores store sortiment. Bestil nemt alt, her på hjemmesiden og spar tid med vores problemfrie online betalingsservice eller faktura.

Brug akustikplader i indretningen

Med akustikplader i loftet kan du skabe et behageligt lydmiljø på blandt kontorer, i mødelokaler, konferencerum o.l. Når du køber akustikplader her hos AJ Produkter, har du mulighed for at kombinere de praktiske lyddæmpende funktioner med forskellige designs efter smag. Vælg f.eks. en farverig udgave, der giver rummet et visuelt løft eller gå med nogle af de helt tidløse designs. Opsætningen af akustikpladerne er intet problem, da alt, hvad du behøver, følger med dit køb. Dertil er akustikpladerne lette og derfor meget nemme at hænge op i alle typer lokaler. Ønsker du rådgivning omkring valg af akustikplader, opsætningen eller noget tredje, er du altid velkommen til at kontakt os på chat, mail eller telefon.

Optimér lydmiljøet med akustik i loftet

Ofte er der brug for flere akustikplader i et større rum og her vores akustikplader til loft være med til at danne rammerne for et unikt visuelt udtryk. Med udvalget af hjørne-, cylinderformede- og runde akustikplader er der rig mulighed for at kombinere og sammensætte et flot og behageligt lydmiljø. Og lyddæmpning kan være en god investering for arbejdsglæde og trivsel, hvor du og dine kollegaer kan føre samtaler i rolig stil og uden at forstyrre. Vil I gerne optimere lyden endnu mere på kontoret, så er det en god idé at indrette med andre bløde møbler og tilbehør. Indset f.eks. en lænestol eller brug måtter på gulvet. Det vil give både et rart lydniveau og bidrage til hyggelige omgivelser.

Vælg mellem flere slags akustikplader

Udover vores forskellige akustikplader til loft, finder du her i shoppen også et stort udvalg af akustikplader til væg og skærmvægge. Brug de forskellige produkter til lyddæmpning i kombination med hinanden eller vælg den slags, der giver bedst mening for indretningen på dit kontor. Generelt kan man sige, at lidt kan gøre meget for lydniveauet. Så uanset om du går med det ene eller det andet, kan du med få elementer mærke en forskel på koncentrationen og motivationen til arbejdet.

Alt til kontoret hos AJ Produkter

Mangler du andet end akustikplader, så har vi et stort udvalg af produkter til kontoret i tidløst design, som kan matches med alle former for indretning. Det hele kan let bestilles til konkurrencedygtige priser her i vores webshop. En stor del af vores produkter fremstilles på vores egne fabrikker, hvor bæredygtig produktion og transport er tænkt ind. Vi lover derfor også 7 års garanti på alle produkter, hvis de mod forventning ikke skulle holde.