Lænestole

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Hyggelige og elegante lænestole

Her på siden finder du vores store udvalg af lænestole, som kan bruges i indretningen af mange forskellige typer rum. Det kan både være i receptionen sammen med loungemøbler, eller i personalerummet hvor der skal være plads til afslapning. Derfor har vi mange forskellige typer lænestole, lige fra de traditionelle og hyggelige til de elegante og moderne. Se dem alle her på siden og vælg den lænestol der tiltaler dig. Skal du indrette et større rum, kan du selvfølgelig også finde sofaer og sofaborde der passer til. Du finder det hele her hos os.

Lænestole i mange designs og farver

Vores lænestole kommer i mange forskellige farver og designs, så der er rig mulighed for at finde din favorit blandt vores mange modeller. Vi har lænestole i velour, stof og skind og de kommer med forskellige typer ben i krom eller massivt træ. Alle stolene er holdbare og slidstærke, så du kan have glæde af dem længe. Udover forskellige materialer, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af farver. Du kan derfor vælge lige præcis den model og farve, som du foretrækker. Se alle de forskellige her på siden.

Find din næste lænestol her

Vores lænestole er oplagte til at skabe et hyggehjørne på arbejdspladsen. Du kan eksempelvis lave et inspirerende læsehjørne, hvor du tilføjer en af vores bogreoler og en gulvlampe. Lænestole er alsidige møbler, idet du kan bruge dem på mange forskellige måder. Du kan placere flere lænestole sammen, bruge dem i en sofagruppe, eller have en enkelt lænestol med en tilhørende puf. Der er derfor rigtig mange muligheder med en lænestol, så der er bare med at finde din favorit.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker