Køb sofabord

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Høj kvalitet til gode priser

Står du over for at skulle indrette en reception på ny - eller trænger dit kontor måske til en opgradering? Hos AJ Produkter hjælper vi både store og små virksomheder, og vi guider dig gennem hele indretningsprocessen - hvad enten det er dit kontor eller reception, som står overfor en opdatering. Vi garanterer et stort udvalg, høj kvalitet og altid 7 års garanti. Vi lover desuden hurtig levering, montering, konkurrencedygtige priser og god service – og altid 14 dages returret.

Køb sofaborde hos AJ Produkter

Mange virksomheder har en reception, hvor besøgende bliver modtaget og har mulighed for at vente. Receptionen er det første, som kunderne møder. Derfor er det også en god idé at have en indbydende reception. Det er derfor på sin plads med stole, man kan sætte sig i og ikke mindst et sofabord, hvor man kan drikke en kop kaffe mens man venter, eller måske lægge papirer fra sig, der relaterer sig til det ærinde, man har. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af sofaborde, og her kan du med sikkerhed finde et sofabord til jeres reception eller loungeområde. Gå på opdagelse her på siden og find det helt rigtige sofabord.

Stort udvalg af sofaborde

Mange foretrækker runde og ovale sofaborde, og kurverne giver da også et mere blødt og indbydende look end et firkantet. Disse sofaborde kan derfor være oplagt til områder, hvor man skal føle sig velkommen og godt tilpas. I sidste ende er det vigtigste dog, at der er et bord at sidde ved, hvor man kan stille en kop eller glas fra sig.

Køb sofaborde i forskellige varianter

Der findes et væld af forskellige sofaborde, så du vil uden tvivl kunne finde et, der passer til dig. De findes både i træ med opbevaring samt i forskellige former og farver. Et sofabord i træ er populært hos mange, og det kan der være flere grunde til. Dels holder vi her i Skandinavien meget af den nordiske stil med naturens materialer, og dels har træ et mere hyggeligt udtryk sammenlignet med f.eks. glas eller sten. Er du på jagt efter et sofabord til virksomhedens reception, er især farverne sort og hvid populære. Disse to farver går man sjældent galt i byen med, og mindst en af farverne kan passe ind, næsten uanset hvordan rummets øvrige indretning ser ud. Et sofabord med opbevaring kan være praktisk, hvis man gerne vil kunne gemme f.eks. en fjernbetjening, kuglepenne og andre ting af vejen, og da kan man vælge et sofabord med en hylde eller en skuffe. Uanset hvilket sofabord, du er på udkig efter, finder du hos AJ Produkter et bredt sortiment af sofaborde. Tag et kig her på siden og køb dit nye sofabord allerede i dag - vi er klar til at tage imod din bestilling. Du finder mange andre produkter til kontoret i vores sortiment, blandt andet sofaer, receptionsdiske og skranker og kunstige planter, som kan bruges til at indrette et hyggeligt kontor eller reception.

Derfor skal du købe sofabord hos AJ Produkter

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvad vi kan tilbyde inden for sofaborde. Hvis du køber sofabord hos AJ Produkter får du lynhurtig levering, 14 dages returret og hele 7 års garanti. Vi har 45 års erfaring i branchen, og du får funktionelle møbler i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Ræk ud til os i dag på vores online chat, så hjælper vi dig igennem hele processen.