Sofaborde

Gode produkter til nedsatte priser.

Shop nu

Runde og ovale sofaborde

På mange virksomheder, hvor der kommer kunder og andre gæster af huset, har man en reception, hvor besøgende modtages og kan vente. Her er det på sin plads med stole, man kan sætte sig i og ikke mindst et sofabord, hvor man kan drikke en kop kaffe mens man venter, eller måske lægge papirer fra sig, der relaterer sig til det ærinde, man har.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af borde, og her kan du med sikkerhed finde et sofabord til virksomhedens reception eller loungeområde. Gå op opdagelse her på siden og finde det helt rigtige sofabord til virksomheden.
Også som privatperson kan du handle hos os, og vores mange sofaborde appellerer ikke kun til virksomheder men i høj grad også til hjemmet. I vores udvalg af både tidløse og moderne sofaborde er der noget for enhver smag, og her kan du finde sofaborde til ethvert behov.
Mange foretrækker runde og ovale sofaborde, og kurverne giver da også et mere blødt og indbydende look end et firkantet og kan derfor være værd at overveje til områder, hvor man skal føle sig velkommen og godt tilpas. I sidste ende er det vigtigste dog, at der er et bord at sidde ved, og hvor man kan stille en kop eller glas fra sig, og her kan både firkantede og runde sofaborde naturligvis bruges.

Sofaborde i træ

Et sofabord i træ er populært hos mange, og det kan der være flere grunde til. Dels holder vi her i Skandinavien meget af den nordiske stil med naturens materialer, og dels har træ et mere hyggeligt udtryk end eksempelvis glas eller sten.

Sorte og hvide sofaborde

Sofaborde findes i mange former og farver, og til virksomhedens reception er især farverne sort og hvid populære. Disse to farver går man sjældent galt i byen med, og mindst en af farverne kan passe, næsten uanset hvordan rummets øvrige indretning ser ud.

Sofaborde med opbevaring

Et sofabord med opbevaring kan være praktisk, hvis man gerne vil kunne gemme eksempelvis en fjernbetjening, kuglepenne og andre ting af vejen, og da kan man vælge et sofabord med en hylde eller en skuffe.

Firkantede og kvadratiske sofaborde

Uanset om du er på udkig efter firkantede eller runde sofaborde finder du hos AJ Produkter et bredt sortiment af sofaborde, så tag et kig her på siden og bestil dit nye sofabord allerede i dag, vi er klar til at tage imod din bestilling.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereReceptionsdiske og skranker