Borde til lounge, reception og bar

Stort udvalg af store og små borde til lounge, reception og bar

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af borde til både lounge, reception og bar. I vores store sortiment finder du alt, hvad du skal bruge af borde til disse rum, som jo ofte er der, kunderne får deres første indtryk, når de besøger virksomheden. Det første indtryk er som bekendt meget vigtigt, og derfor betaler det sig at prioritere disse rum og sørge for, at der er behageligt at være og at man som besøgende føler sig velkommen.

Loungebord

Loungeborde kan være aktuelt til områder, hvor besøgende skal vente. Her er det sagen med et lavt loungebord med tilhørende lave stole, hvor man kan sidde behageligt og vente og måske fordrive ventetiden med en kop kaffe, hvis man bliver tilbudt det.

Barbord

De fleste virksomheder holder af og til festlige arrangementer for medarbejdere og kunder. Det kan dreje sig om et jubilæum eller åbent hus, og da er det på sin plads med et barbord, ja faktisk skal der ofte flere til. Barborde kaldes også af og til receptionsborde, for her kan man stå og nyde en drink eller en bid mad til festen eller receptionen.
Udover festlige anledninger kan barborde også bruges, når virksomheden er på messe. Her kan man drøfte sager med kunder og potentielle kunder og vise brochurer eller prislister frem. Da pladsen ofte er sparsom på en messestand, er de runde barborde praktiske til dette formål, for de kræver kun lidt plads men kan fint danne ramme om et lille uformelt møde mellem tre til fire personer.

Receptionsdisk

I rigtigt mange virksomheder giver det mening at have en receptionsdisk, hvor kunder og andre besøgende kan henvende sig, når de ankommer til virksomheden. Også i forhold til eksempelvis pakkebude eller håndværkere er det hensigtsmæssigt, at der er et sted, de kan gå hen for at aflevere pakker eller få hjælp til at finde den person, der kan hjælpe.

Sofabord

Man kan tænke, at et sofabord ikke har noget at gøre i en virksomhed, men på for eksempel direktørens kontor kan det være aktuelt med en sofagruppe, hvor man kan sidde afslappet og drøfte en sag eller måske blot tale om, hvordan familien har det eller andet af privat karakter. Da har man brug for et sofabord, hvor man kan have sine drikkevarer stående, så man ikke behøver at sidde med dem i skødet.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker