Stumtjener i træ

I rum, hvor der ikke er så meget vægplads til at opsætte en knagerække, kan en stumtjener være en god løsning til at hænge sit overtøj på. Det gælder både derhjemme i en lille entré med mange døre, på et kontor og i et receptionsområde, hvor virksomhedens gæster skal kunne hænge jakken og eventuelt hænge hatten, selvom kun de færreste i dag går med hat.
En gammeldags stumtjener er som oftest fremstillet i træ, og rundt omkring på loppemarkeder og i butikker for brugte møbler kan man således ofte støde på en stumtjener i træ.

Stumtjener for alsidig opbevaring

En stumtjener kan også være en mulighed på steder, hvor der midlertidigt skal være mulighed for at hænge overtøj, for stumtjenere kan man flytte rundt med og derhen, hvor man nu skal bruge den, og der er således tale om en fleksibel tøjophængning.
Hvis virksomheden eksempelvis skal holde fest i et telt uden for, kan stumtjenere være nyttige, så gæsterne kan hænge deres jakke. Også på messestanden kan denne tavse jakkeholder være en mulighed. I et messecenter er der ofte varmt, og skal man holde et lille møde på sin leverandørs stand, kan det være rart at kunne komme af med overtøjet.

Stumtjener i metal

Tidligere var træ, som nævnt, det mest brugte materiale til stumtjenere, men i dag er det mere almindeligt med metal. En stumtjener i metal vejer ikke meget og er desuden let at tørre af, og det er nogle af grundene til, at de fleste stumtjenere nu fremstilles af metal.

Stumtjener i hvid

Stumtjenere findes i flere farver, og her er hvid og sort de mest dominerende farver. Hvilken farve man skal vælge afhænger dels af rummets øvrige indretning men også af smag. Til de klassiske hvide vægge er en hvid stumtjener oplagt, da den så at sige falder i et med tapetet og ikke stikker ud. En sort stumtjener kan være godt til mørke rum, men kan i øvrigt være praktisk, da ridser og skidt ses mindre på en sort end en hvid.

Stort udvalg af stumtjenere

Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af billige stumtjenere, og her finder du både sorte, hvide og blanke stumtjenere. Vores stumtjenere kan benyttes både ved at hænge jakken i stroppen eller hænge den på en bøjle på stumtjeneren. Se vores store sortiment her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores stumtjenere eller andre produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

SofabordeReceptionsdiske og skranker