Bedste skotørrer

I dagplejen og institutionen er børnene ude at lege i al slags vejr. I mange andre lande kommer børnene kun ud, hvis vejret er godt, men sådan er det ikke her i Danmark, hvor man kan komme på legepladsen uanset om solen skinner eller det regner eller sner.
Når der er tale om det sidste, og vejret ikke viser sig fra sin bedste side, kan det ske, at man får våde sko, og da er det praktisk at have en skotørrer. Her er der ikke som sådan tale om en genstand, der tørrer skoene på samme måde som en hårtørrer tørrer hår, men et stativ, hvor man kan sætte skoene til tørre.

Opbevaring og tørring af sko

På en skotørrer kan skoene sidde i en vinkel og med afstand imellem, så de har gode betingelser for at tørre. På en skotørrer kan der sidde mange par sko, og det kan være praktisk, hvis hele stuen har været ude at lege i regnvejr eller tumlet i sneen.
Skotørreren er dog ikke kun praktisk til tørring af sko, for den tjener også som praktisk og pladsbesparende opbevaring af sko og støvler, og fremfor at sætte skoene på gulvet kan man altså sætte dem på stativet, hvor pladsen også udnyttes i højden.
Vores skotørrere er udstyret med hjul, så du kan køre skotørreren lige derhen, hvor der er behov for den eller plads til den. Når skotørreren ikke er i brug, kan det være praktisk at kunne rulle den ind i depotrummet eller et andet sted, hvor den ikke står i vejen, når den ikke bruges, og det kan altså lade sig gøre med en skotørrer med hjul.

Se vores skotørrer pris

Både i den private husholdning men også når det gælder indkøb til dagpleje eller institution, vil man gerne have så meget som muligt for pengene og få den bedste pris, og også når man skal købe en skotørrer er man interesseret i et godt tilbud. Hos AJ Produkter fører vi flere forskellige modeller af skotørrere, og hvis du er på udkig efter en god og billig skotørrer, er du kommet til det rette sted.
Hos AJ har vi flere forskellige skotørrere, du kan overveje til dagplejen eller institutionen. Se vores udvalg her på siden og bestil med få klik jeres nye skotørrer. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og sende dine varer afsted, og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker