Sæt prikken over i’et på entréen med en flot hattehylde

Med en flot hattehylde i høj kvalitet er du garanteret kulør på din entré, samtidig med at du har en god løsning til opbevaring af hatte, overtøj, og måske æsker, skotøj eller andet på toppen. Med andre ord er en hattehylde en uundværlig tilføjelse til entréer, hvor man hurtigt skal af med overtøjet og videre i teksten. Det gælder både i hjemmet og på arbejdspladserne – så sørg for at investere i en hattehylde, der både pynter entréen, og som gør det nemmere og ligetil at komme af med sit overtøj i en travl hverdag.

En hattehylde behøves ikke være kedelig

Kendetegnet for hattehylderne hos AJ Produkter, er at de både er praktiske og visuelt indbydende. Vi har hattehylder i et væld af designs og størrelser, så du kan finde en hattehylde, der imødekommer lige præcis dine behov og ønsker til din entré i hjemmet eller på arbejdspladsen. Vores hattehylder kommer både i helt traditionelle hvide/sorte farver, men findes også i krom og birk, hvis man er mere til det flotte sølv- eller træ look. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du finde en hattehylde i vores sortiment, der passer ind i jeres unikke design.

Mere end blot en hattehylde

Det smarte ved en hattehylde er, at de kan bruges til meget mere end blot ophænge hatte. Du kan også have din paraply, overfrakke eller sko på hylden. Ønsker du at bruge hattehylden som skohylde er det blot at montere hylden i skohøjde. Så vil gæster med det samme vide, at hylden er beregnet til skoopbevaring. Dette er både en praktisk og visuelt indbydende løsning, da skotøjet bliver løftet fra gulvet. Dette gør det også nemmere for dig at rengøre entréen, da du ikke skal bruge tid på at flytte rundt på skotøj, der er i vejen for støvsuger og/eller moppe.
Gør hverdagen og arbejdsdagen mere fleksibel og ligetil og sæt kulør på entréen med en flot hattehylde. Så kommer der hurtigt orden og struktur på jeres entré, hvilket både pynter og er med til at højne arbejdsmiljøet.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker