Magasinholdere og brochureholdere

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Magasinholdere til effektiv opbevaring og eksponering

Det er essentielt at have et magasinholder, eller brochureholder, hvis du gerne vil skabe øget opmærksomhed, når det kommer til dine salgsfremmende publikationer og produkter. En magasinholder kan blandt andet hjælpe med eksponering af dine brochurematerialer. Her på siden finder du et udvalg af forskellige typer magasinholdere, så du kan vælge en hvilken som helst stil som du synes om. Du kan eksempelvis bruge det i entéen eller receptionen, hvor det med garanti vil tiltrække opmærksomhed. Hvis du mangler andre lækre produkter til entréen eller receptionen finder du det også hos AJ Produkter, til billige priser, hvor vi ikke går på kompromis med designet. Du kan finde alt såsom entrémåtter, entrémøbler og kunstige planter. Med disse produkter formår du helt sikkert at skabe en god velkomst til dine kunder, når de kommer ind i butikken.

Magasinholder til væggen

Med vores magasinholdere til væggen, får du udstillet dine brochurer på en spændende måde, helt i øjenhøjde med dine besøgende eller kunder. Du kan eksempelvis montere magasinholderen på væggen i receptionen, eller eventuelt udendørs. På den måde er dét det første dine kunder ser, når de træder ind i butikken. Af væghængte typer kan du både vælge den type magasinholdere som oftest bruges til opbevaring af læsestof, eller du kan vælge en brochureholder som udstiller forsiden af en enkelt brochure. Hvilken type du skal vælge, afhænger af dine ønsker og behov.

Magasin- og brochureholdere til gulvet

Hvis du ikke har mulighed for at opsætte en væghængt magasinholder, da du allerede har væggene fyldt med malerier, hylder eller andre produkter, kan et brochurestativ til gulvet være en mulighed. De fås både med hjul eller med ben, alt efter om du ønsker at flytte rundt på din indretning. Du kan også vælge en transportabel brochureholder, som er et oplagt valg hvis du skal på messer. På den måde kan du nemt medbringe holderen og på en stilfuld måde vise dit materiale frem til messer.

Magasinholdere i høj kvalitet til en billig pris

Når du køber en magasinholder fra AJ Produkter, får du et kvalitetsprodukt til en billig pris. Så det bedste råd vi kan give dig er, at du finder ud af hvilke slags magasinholdere og brochureholdere, der bedst opfylder dit behov for eksponering af brochurematerialer. Med vores mange forskellige designs og størrelser, er vi sikre på at der findes en magasinholder der passer dig. Find din favorit her på siden.  

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker