Magasinholdere

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Find magasinholderen til dine aviser og blade her

Hos AJ Produkter mange forskellige magasinholder, som er en praktisk opbevaringsløsning til blade, brochurer og aviser. Brug dem bl.a. på kontoret, i receptionen eller venteværelset – og indret sammen med nogle af vores mange andre produkter til de rum. Se f.eks. vores sofaer, kunstige planter og tøjophæng. Vi garanterer høj kvalitet og funktionelt design til gode priser.

Bør du vælge en magasinholder til gulvet eller væggen?

Vi tilbyder magasinholdere både som stativer til gulvet og som ophæng på væggen. Vores magasinholdere til væggen udstiller brochurerne på flot vis, helt i øjenhøjde med dine besøgende eller kunder. Placér f.eks. magasinholderen ved indgangen i receptionen, så det er det første dine besøgende ser, når de træder ind. Vælg mellem modeller med transparente plastlommer, enkle metaltrådrum eller træreoler med plads til både magasiner og bøger. Er det ikke muligt at opsætte en væghængt magasinholder, så kan et brochurestativ til gulvet være et alternativ. De fås både med hjul og ben, alt efter om du ønsker at flytte rundt på din indretning.

Få informationerne godt på vej med en brochureholder

Du kan også vælge en transportabel brochureholder, som er et oplagt valg, hvis du f.eks. skal på messer. Den transportable holder kan pakkes helt sammen og pakkes ned i en kuffert. På den måde kan du nemt medbringe holderen og på en stilfuld måde vise dit materiale frem. Se også vores store udvalg af klapborde, som let kan tages med og slås op sammen med holderen. Har du brug for en brochureholder et specifikt sted? Så kan en af vores større udgaver måske være løsningen. Vælg en model, hvor hele forsiden er eksponeret, for at tydeliggøre informationer og budskaber bedst.

Brug magasinholderen i indretningen

Magasinholdere behøver ikke blot at være et praktisk indslag i indretningen – de kan også sagtens fungere som et pænt og stilfuldt element. Med alle vores magasinholdere er det muligt se hele eller dele af forsiden på bladet – derfor er et tip, at placere magasinerne efter de farver og billeder, så de får et udtryk, der matcher jeres indretning. Det kan give en masse liv til rummet at have flere magasiner sat op ved siden af hinanden og gøre det attraktivt at være på besøg hos jer. Find også mange andre stemningsskabende indretningsdetaljer her på hjemmesiden.

Få god kvalitet til gode priser hos AJ Produkter

Find din magasinholder her hos AJ Produkter og hold orden på magasiner, brochurer og aviser. Vi garanterer altid god kvalitet og lang holdbarhed på vores produkter. På den måde får du værdi for pengene, og hvis produkterne mod forventning ikke holder – så medfølger der altid 7 års garanti ved køb. Kontakt os for spørgsmål eller vejledning eller bestil let og enkelt her på hjemmesiden.