Dueslag og postsorteringsreoler

Undgå at sidde stille - vælg en aktiv stol.

Shop nu

Brug dueslag til postsortering på kontoret

Et dueslag kan gøre stor gavn hos din virksomhed, hvis du har mange dokumenter der skal organiseres. Selvom de fleste breve i dag kommer digitalt, kan der stadig være informationer der ikke deles online. Dertil bør enhver virksomhed have en optimal løsning, så der er orden i papirerne og at vigtige informationer ikke går tabt. Mange virksomheder vælger dueslag som en løsning, idet hver medarbejder kan have sit eget rum. Det er desuden også et populært valg på lærerværelser, hvor hver lærer har sit eget rum til dokumenter. Skal du opbevare dokumenter mere permanent, så kan du vælge et af vores arkivskabe eller kontorskabe, som er ideelle til formålet.

Nem postsortering med dueslag

Med dueslag bliver postsortering og sortering af andre fysiske dokumenter langt nemmere. Du slipper for at spilde tid på at dele post ud på hele kontoret, men kan i stedet, nemt og hurtigt, sortere posten i de rigtige rum. Ved at investere i et dueslag eller en postsorteringsreol kan hver medarbejder have sit eget lille rum og heri kan du nemt lægge deres post når du har sorteret det. På den måde sparer du tid på postsortering. Har du en større mængde post, så kan det være en fordel at tilkøbe et rullebord til formålet. Så kan du let trille vognen rundt, mens du sorterer brevene i dueslaget.

Dueslag og postsorteringsreoler i høj kvalitet

Vores kabinetter er lavet af slidstærkt laminat, som både gør dueslag lette at rengøre og holdbare. Du kan vælge mellem tre farver: bøg, birk og hvid. Vælg den løsning der passer bedst til dine øvrige kontor- eller skolemøbler. De fleste af enhederne har åbne rum, med aluminiumstrimler på forkanten. Du kan nemt flytte hyldernes højde med 32 mm intervaller for at justere rummenes størrelse, så de passer til dine behov. Du kan også glide etiketter på aluminiumstrimlerne, som er monteret på forsiden af hver hylde. Hver hylde kan mærkes med navnene på personale, kunder, eller indholdet af hvert rum, for at forenkle sorteringen yderligere.

Reol, skab eller dueslag?

Det er i virkeligheden ikke så vigtigt om du vælger en postsorteringsreol, et postsorteringsskab eller et dueslag. Alle tre ord dækker egentlig over det samme og har kun en smule til forskel. Skabet har selvfølgelig låger foran rummene og skjuler dem derved. Ellers er det kun design, materialer og farver, der adskiller sig på de forskellige dueslag og du kan derfor nemt vælge, ud fra disse faktorer. Vores bestseller er den gulvstående model med 54 rum. Har du brug for flere rum, kan du købe ekstra hylder for at skabe dem. Til hvert dueslag får du en pakke med 20 etiketter med, så du nemt kan organisere dine dueslag. Du kan købe ekstra pakker separat, hvis du har brug for mere. En god idé er også at købe en postsorteringsreol med flere rum end der er nødvendige her og nu, så virksomheden kan vokse uden at du skal ud og skifte dit inventar ud. Gå på opdagelse her på siden og find netop den løsning der passer dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker