Store og små lærerskabe

Størrelsen på lærerskabet betyder meget for brugen. Det er vigtigt at størrelsen passer ind hvor det skal stå, men samtidig skal der også være god plads til opbevaring. Heldigvis forhandles vores lærerskabe i mange forskellige størrelser, sådan at du kan finde det helt perfekte. Nogle er meget små og kompakte, mens andre er store med rigeligt plads. Fælles for dem alle er, at de udnytter pladsen godt, sådan at lærere kan opbevare diverse ting uden at optage for meget plads. Vi har nemlig mange opbevaringsskabe, som gør man kan have mange forskellige ting, samt opretholde en god orden. Desuden forhandles vores lærerskabe til nogle fornuftige priser lige her på siden.

Lærerskabe i træ

Størstedelen af vores lærerskabe er produceret i træ, hvilket giver et flot design, som passer ind hos de fleste skoler. Lyst træ af birk, som giver lys til rummet. Trods de er lavet af træ er de stadig lette at rengøre, med det rette rengøringsudstyr. Det er noget som rengøringspersonalet vil blive glad for, og lærerne vil nyde godt af en god rengøring. På skoler og andre institutioner er det som bekendt vigtigt at opretholde et godt miljø i henhold til rengøring. Derfor forhandler vi også produkter, som kan bidrage til et sundt miljø på skolen. Til hygiejnen har vi ting til rengøring og affaldssortering, men også til larm og støj kan vi være behjælpelige med lyddæmpning. Reducering er støj er nemlig ligeledes vigtigt i opretholdelsen af et sundt og behageligt miljø på skolen.

Kompakte lærerskabe

Et godt lærerskab skal give lærere og andet personale et sted at opbevare diverse ting. Det kan være private ejendele, såvel som ting, der skal bruges i undervisningen. Uafhængigt af indholdet er det vigtigt at lærerskabe er kompakte, forstået på den måde, de ikke optager for meget plads. Med kompakte lærerskabe fra os er dette netop hvad du får. Nemlig skabe hvor lærere og andet personale kan opbevare diverse ting, uden at optage for meget gulvplads. Det gøres muligt ved brug af de lærerskabe du finder her på siden, som har mange skuffer og rigeligt plads til opbevaring, helt uden at optage stor gulvplads. Desuden betyder mængden af skabe også at der er mulighed for mange brugere af lærerskabet, hvor alle har deres eget skab. De er tilmed aflåselige, sådan at brugerne heraf har muligheden for at låse ejendele inde, og forsikre, at uvedkommende ikke kigger tingene igennem. Så er de altså beskyttet fra både elever og besøgende på skolen.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker