Receptionsdiske og skranker

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Byd velkommen med en receptionsdisk

Virksomheder med mange besøgende har oftest behov for en reception, hvor noget af det første man møder er en receptionsdisk, også kaldet en skranke . Her vil de besøgende blive taget godt imod, før de går videre ind til et møde eller lignende. Det er vigtigt at vælge en præsentabel receptionsdisk, netop fordi det er noget af det første man ser, som besøgende hos virksomheden. En flot receptionsdisk er med til at give et godt førstehåndsindtryk, sammen med øvrige møbler som loungemøbler og kunstige planter, som skaber en hyggelig og indbydende stemning.

Indbydende receptionsdiske og skranker

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige receptionsdiske og skranker, så du har mulighed for at vælge netop den, der passer ind hos din virksomhed. Vi har blandt andet receptionsdiske i sort eller hvid, eller hvis du ønsker en i træ, så kan du f.eks. vælge en i bøg, birk eller eg. Skal du indrette en komplet reception, så kan vi anbefale at tilføje en opslagstavle til vigtige informationer. Du kan også tilføje brochurestativer, hvor du kan fremvise egne brochurer, eller opbevare læsestof til de besøgende. Sammen med en sofa eller lænestole til ventende gæster, vil dette være medvirkende til at skabe en imødekommende stemning i din reception.

Vælg en funktionel receptionsdisk

Udover at dine gæster skal føle sig velkomne ved receptionsdisken, så skal den også kunne bruges til forskellige formål, af medarbejderen bag skranken. Derfor er vores receptionsdiske indrettet til at kunne opbevare de ting, som en receptionist oftest vil have brug for i hverdagen. Det kan f.eks. være en computer, samt forskellige mapper og papirer. Du kan vælge mellem færdige pakkeløsninger, med receptionsdiske i L- eller U form. Men du kan også vælge at sammensætte din egen receptionsdisk med forskellige elementer. På den måde kan du selv opbygge din reception, så den passer til dine behov. Med både lige, buede og hjørne sektioner, er der mange muligheder med vores receptionsdiske. Se hele udvalget her på siden. Huske desuden at tilføje en kontorstol, så det er muligt at sidde ned bag skranken, når der ikke er besøgende.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofaborde