Læs om vores bæredygtighedsinitiativer i AJ Produkters Bæredygtighedsrapport 2023.

 Vores bæredygtighedsrapport for 2023 fremhæver mange af de vigtige initiativer og resultater fra det forgangne år. Blandt andet har vi installeret flere solcellepaneler på vores faciliteter, udvidet vores sortiment af reservedele, implementeret nye designprincipper, og forbedret vores indsats inden for medarbejderes sundhed og sikkerhed. Vi har også modtaget flere priser med stolthed. På trods af disse fremskridt, er der stadig meget, vi kan forbedre og udvikle.

Vi forbereder os samtidig på at overholde den nye europæiske rapporteringsstandard. Derfor rapporterer vi i denne bæredygtighedsrapport for 2023 fortsat i henhold til gældende krav.

Tag del i vores bæredygtighedsarbejde


Har du input eller tanker om rapporten? I så fald må du meget gerne fortælle os det, så vi kan forbedre vores arbejde og kommunikation. Send os en e-mail her.

LÆS MERE

En pige fra en skole i Burkina Faso ser smilende på kameraet

Børnene er vores fremtid

Vores børn har ret til et bedre og sundere liv, og det er grundlaget for vores sociale engagement, som primært er fokuseret på at hjælpe børn.

Læs mere

Byggvarubedömmningen

Svanemærket

Möbelfakta

Hvordan arbejder vi med bæredygtighed? 

  • Omlægning til fossilfri energi i hele organisationen
  • Miljøcertificering og analyse af vores produkters livscyklus
  • Sikrer større mængder fra færre leverandører
  • Opfordrer både kvinder og mænd til at søge og udfylde vores ledige stillinger
  • Gennemfører årlige medarbejderundersøgelser,
  • Certificerer vores datterselskabers ledelsessystemer i henhold til ISO 9001 og ISO 14001


Vi er underlagt producentansvar for emballage, elektroniske produkter og batterier. Den grundlæggende idé med producentansvar er at reducere mængden af affald og sikre, at det affald, der genereres, genanvendes og bruges til nye produkter. Som virksomhed er det vores ansvar at hjælpe med at nå genanvendelsesmålene og sikre, at den emballage, de elektroniske produkter og de batterier, vi markedsfører, kan indsamles og genanvendes.