Kontormøbler & konferencemøbler

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Køb kontormøbler til et godt arbejdsmiljø

Stå du over for at skulle indrette et kontor på ny eller trænger dit kontormiljø måske til en opgradering? Så kan vi hjælpe dig. Her på siden finder du et stort udvalg af eksklusive kontormøbler – også i den prisvenlige klasse, men alle sammen skabt med kvalitet for øje. For mange timer på kontoret sætter krav til dine møbler, og derfor får du også 7 års garanti på alle vores produkter. Du har måske prøvet at sidde en hel dag og arbejde på en stol som både var hård og ikke passede til din højde. Det er ikke sjovt. Det kan også være at dit skrivebord flyder over med forskellige papirer og dokumenter, fordi du ikke har nogen steder at opbevare dem. Kontorets indretning kan have stor betydning for vores hverdag og arbejdsglæde. Det er kun dig, der ved hvad, der ville gøre din arbejdsplads til et rart sted at være – men vi har sørget for at have et stort udvalg af kontorinventar, så du kan skabe de bedste rammer for dit arbejdsmiljø.

Kontorindretning til både store og små kontorer

Kontorer er sjældent ens. Derfor findes der heller ikke kun én slags kontorindretning. Har du et stort kontor med masser af plads? Så kan det være, du skal prøve at på jagt i vores serie Modulus. Inden for den serie kan du finde et stort udvalg af ergonomiske skrive- og konferenceborde og opbevaring i mange størrelser og designs. Modulus-serien kan også sagtens fungere på det lille kontor, men har du ikke så meget plads, kan Nomad være en serie, der er værd at kigge efter. Det er en serie, som er skabt til at give dig mest mulig kontor på mindst mulig plads. Med smalle borde og opbevaringsmøbler på hjul, bliver der luft og rum til at bevæge sig rundt og fleksibilitet til at rykke rundt på opbevaringen alt efter, hvor det giver mening.

Indret mødelokalet med konferencemøbler

Møder er vigtige. Og dermed bliver møblerne til mødelokalet også. Så når du skal indrette et mødelokale med konferencemøbler, er det først og fremmest væsentligt at overveje, hvor mange der skal være plads til i lokalet. Det er nemlig vigtigt, at der er plads til alle mødedeltagere for at skabe de bedste forudsætninger for et godt og konstruktivt møde. Et godt udgangspunkt her kunne derfor være at starte med at finde et bord, som er stort nok og har en god højde – eller måske endda har hæve sænkefunktion. Det samme gælder mere eller mindre for stolene. Møder kan godt trække ud, og hvis det ikke skal tage for meget fokus at man sidder dårligt, er gode stole uundværlige. Derfra kan du gå videre og overveje indretningsdetaljer som tæpper, lamper, tavler, stikdåser og lignende, der er praktiske at have i et mødelokale.

Et velfungerende kontormiljø med de rigtige detaljer

Et kontor kan se ud på mange måder. Og du behøver ikke at skulle indrette hele dit kontor på ny for at finde noget i vores sortiment. Nogle gange er det detaljerne, der gør den store forskel. Det kunne f.eks. være sådan noget som affaldssortering. Arbejder du på et stort kontor med mange mennesker, kan der være meget affald. Med det rette inventar til din arbejdsplads kan I spare en masse ressourcer som gavner både virksomheden og naturen.