Hæve sænkebord

skrivebord guide

Sådan finder du det skrivebord der passer til dig

Læs vores guide

Derfor skal du købe hæve sænkeborde hos os

Vores kerneværdier er ergonomi, funktionalitet og kvalitet – til konkurrencedygtige priser. Her på siden kan du let finde og tilpasse et hæve sænkebord til dine behov. Bestil nemt og betal med faktura eller kort, hvis du handler til din virksomhed. Er du privatkunde har du mulighed for at vælge mellem flere typer af kortbetaling. Ombestemmer du købet, er der altid 14 dages returret uden ekstra omkostninger. Desuden får du 7 års garanti på alle produkter, da vi går højt op i at levere holdbare løsninger til din arbejdsplads. I AJ Produkter har vi et stort sortiment, som gør det let at matche din nuværende indretning eller skabe helt nye designløsninger. Ønsker du vejledning eller har spørgsmål til dit køb, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved chat og telefon alle hverdage.

Sammensæt selv dit hæve sænkebord

Et almindeligt skrivebord kan virke oplagt, da det mange gange er en billigere løsning end et hæve sænkebord. Her hos AJ Produkter har du mulighed for at finde et hæve sænkebord, der giver dig værdi for pengene. Og der er mange gode grunde til at vælge et hæve sænkebord. Først og fremmest er det et enormt funktionelt møbel, der er med til at sikre god ergonomi og godt arbejdsmiljø. Kvalitet og funktionalitet udelukker dog ikke flot design. For med vores hæve sænkeborde har du mulighed for at tilpasse dem, så de passer til dit kontor. Udover at vælge størrelse på bordet, kan du med flere varianter også selv bestemme farven på bordplade og stel. Mix og match derfor efter behov og ønsker til din indretning. Designet på vores produkter er tidløst og fleksibelt, så du har de optimale forudsætninger for at kombinere vores møbler på kryds og tværs. Overvej f.eks. at vælge et bord i sort eller hvid og kombinér det med en af vores kontorstole med farvet ryglæn for en unik og tilpasset løsning.

Et hæve sænke skrivebord er et ergonomisk bord

En ergonomisk arbejdsstilling er vigtig for at holde din krop sund og fri for skader. Vælger du et hæve sænkeskrivebord, får du et mere ergonomisk bord, da det er justerbart, og du dermed kan variere din arbejdsstilling. Du kan f.eks. skifte fra siddende til stående stilling og derved belaste kroppen mindre. Når du står op i løbet af dagen, aktiverer du dine muskler i ben og ryg - samtidig med, at du belaster nakke og ryg mindre, end hvis du sidder ned. Et hæve sænkeskrivebord kan desuden tilpasses din højde, så du sidder eller står helt ergonomisk korrekt. Det er endda muligt at være flere, der bruger det samme bord, da du hele tiden kan ændre indstillingen så højden passer. Er du interesseret i vejledning omkring brugen og funktionaliteten på dit bord, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan føre dig trygt igennem beslutningsprocessen. Vores sortiment af kontormøbler og indretning til arbejdspladsen er enormt stort. Sørg f.eks. også for at tilføje en kontorstol der passer dig, så du sidder bedst muligt, når du arbejder og en måtte, så du aflaster dine ben og ryg, når du står op. Med den rigtige kontorindretning, sikrer du, at dit helbred og dit arbejdsmiljø er bedst muligt.

Få mere bevægelse i hverdagen med et hæve sænkebord

Arbejder du på kontor, så kan et elektrisk hæve sænkebord hjælpe dig med at få mere bevægelse i hverdagen. Mange sidder meget stille, når arbejdet foregår ved et skrivebord, men her kan et hæve sænkebord gøre en stor forskel og er en individuel løsning til den enkelte medarbejder. Med muligheden for at skifte mellem siddende og stående stilling, får du bevæget kroppen, frem for at sidde i samme stilling hele dagen. Og vil du gerne have endnu mere gang i kroppen, er der også mulighed for det med bl.a. vores gåbånd, kontorcykler og balancebolde, som for alvor vil øge blodcirkulationen og forbrændingen – og dermed være med til at forebygge forskellige livsstilssygdomme, som hjerte-kar-sygdomme og diabetes.