Hæve sænkebord

skrivebord guide

Sådan finder du det skrivebord der passer til dig

Læs vores guide

Derfor skal du købe hæve sænkeborde hos os

Vores kerneværdier ergonomi, funktionalitet og kvalitet – til konkurrencedygtige priser. Vi giver 7 års garanti, så du enten får pengene tilbage eller et nyt hæve sænkebord, hvis det skulle gå i stykker. Vi tilbyder 14 dages returret, og vi lover hurtig levering, montering og god service! AJ Produkter hjælper både store og små virksomheder, og vi guider dig gennem hele processen.

Hvorfor bør du købe et hæve sænkebord?

Et almindeligt skrivebord kan virke oplagt, da det er en billigere løsning. Dog er der mange grunde til, at et hæve sænkebord er at foretrække. Det gælder både, når du skal indrette større eller mindre kontorer, eller hvis du er en af de heldige, der har et hjemmekontor. Først og fremmest handler det om at sikre et godt arbejdsmiljø, og her er et hæve sænkebord med til at gøre en stor forskel, da der er taget højde for ergonomien.

Et hæve sænke skrivebord er et ergonomisk bord

En ergonomisk arbejdsstilling er vigtig for at holde din krop sund og fri for skader. Vælger du et hæve sænkeskrivebord, får du et mere ergonomisk bord, da det er justerbart, så du kan variere din arbejdsstilling. Du kan f.eks. skifte fra siddende til stående stilling og derved belaste kroppen mindre. Når du står op i løbet af dagen, aktiverer du dine muskler i ben og ryg - samtidig med, at du belaster nakke og ryg mindre, end hvis du sidder ned. Et hæve sænkeskrivebord kan desuden tilpasses din højde, så du sidder eller står helt ergonomisk korrekt. Det er endda muligt at være flere, der bruger det samme bord, da du hele tiden kan ændre indstillingen så højden passer. Sørg desuden for at tilføje en kontorstol der passer dig, så du sidder bedst muligt, når du arbejder og en måtte, så du aflaster dine ben og ryg, når du står op. Med den rigtige kontorindretning, sikrer du, at dit helbred og dit arbejdsmiljø er bedst muligt.

Få mere bevægelse i hverdagen med et hæve sænkebord

Arbejder du på kontor, så kan et elektrisk hæve sænkebord hjælpe dig med at få mere bevægelse i hverdagen. Mange sidder meget stille, når arbejdet foregår ved et skrivebord, men her kan et hæve sænkebord gøre en stor forskel. Med muligheden for at skifte mellem siddende og stående stilling, får du bevæget kroppen, frem for at sidde i samme stilling hele dagen. Det øger blodcirkulationen og forbrændingen og forebygger forskellige livsstilssygdomme, som hjerte-kar-sygdomme og diabetes.

Vores sortiment af hæve sænke skriveborde

Vores hæve sænkeborde kommer i forskellige prisklasser, størrelser, former og varianter. Gå på opdagelse i vores sortiment – og ræk ud, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud.