Hæve sænkeborde

skrivebord guide

Sådan finder du det skrivebord der passer til dig

Læs vores guide

Derfor bør du vælge et hæve sænkebord

Der er mange grunde til at et hæve sænkebord er at foretrække, hvis du har valget mellem dette og et almindeligt skrivebord. Det gælder både når du skal indrette større eller mindre kontorer, eller hvis du er en af de heldige der har et hjemmekontor. Først og fremmest handler det om at sikre et godt arbejdsmiljø og her er et hæve sænkebord med til at gøre en stor forskel. Læs mere herunder og se hele vores udvalg af hæve sænkeborde her på siden.

Et hæve sænke skrivebord er et mere ergonomisk bord

En ergonomisk arbejdsstilling er vigtig for at holde din krop sund og fri for skader. Vælger du et hæve sænkeskrivebord, får du et mere ergonomisk bord, idet du bedre kan tilpasse og variere din arbejdsstilling. Du kan eksempelvis skifte fra siddende til stående stilling, for at belaste kroppen mindre. Når du står op i løbet af dagen, aktiverer du dine muskler i ben og ryg, samtidig med at du belaster nakke og ryg mindre end hvis du sidder ned. Et hæve sænke skrivebord kan desuden tilpasses din højde, så du sidder eller står helt ergonomisk korrekt. Det er endda muligt at være flere der bruger det samme bord, da du hele tiden kan ændre indstillingen så højden passer. Sørg desuden for at tilføje en kontorstol der passer dig, så du sidder bedst muligt når du arbejder og en måtte, så du aflaster dine ben og ryg når du står op. Med den rigtige indretning på kontoret, sikrer du, at dit helbred og dit arbejdsmiljø er bedst muligt.

Få mere bevægelse i hverdagen med et hæve sænkebord

Arbejder du på kontor, så kan et hæve sænkebord hjælpe dig med at få mere bevægelse i hverdagen. Mange sidder meget stille når arbejdet foregår ved et skrivebord, men her kan et hæve sænkebord gøre en stor forskel. Med muligheden for at skifte mellem siddende og stående stilling, får du bevæget kroppen, frem for at sidde i samme stilling hele dagen. Det øger blodcirkulationen og forbrændingen og forebygger forskellige livsstilssygdomme, som hjerte-kar-sygdomme og diabetes. Du kan læse endnu mere om hvorfor du bør vælge hæve sænkeborde, i vores blogindlæg om Fordelene ved hæve sænke skriveborde.

Forskellige typer hæve sænkeborde

Hæve sænkeborde kommer i forskellige prisklasser, størrelser, former og varianter. Læs mere om de forskellige typer herunder.