Hæve sænkeborde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Stort udvalg af hæve sænkeborde hos AJ Produkter

Et hæve sænkebord er for mange det ideelle skrivebord, da det giver variation og god ergonomi i hverdagen.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af de ergonomiske skriveborde i forskellige modeller, størrelser og farver, så du kan finde lige dét bord, der passer til dig og dit kontor.

I AJ Produkter fører vi produkter og inventar til alle former for arbejdspladser, som altid fås til konkurrencedygtige priser.  

Ved alle køb medfølger 7 års garanti, som dækker funktions- og fabriksfejl. Så du kan være sikret et godt og funktionelt bord i mange år frem.

Ønsker du rådgivning om dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores erfarne kundeservice- og projektafdeling er eksperter i vores produkter og hjælper dig gerne på vej.

Læs også vores blog og få svar på, om du har brug for et hæve sænkebord.


Elektriske hæve sænkeborde for nem variation

Arbejder du på kontor, så kan et elektrisk hæve sænkebord hjælpe dig med at få mere bevægelse i hverdagen. Med blot få tryk på knapperne under bordet kan du hurtigt og nemt veksle mellem siddende og stående arbejde.

Flere af vores modeller har desuden en programmeringsfunktion, så du kan indstille bordet efter dine perfekte arbejdshøjder og dermed nemt kan skifte position uden besvær.

Og netop det at skifte arbejdsposition i løbet dagen, kan være en god ide. Når du står op ved dit hæve sænkebord i løbet af dagen, aktiveres dine muskler i ben og ryg – samtidig med, at du belaster nakke og ryg mindre, end hvis du sidder ned.

Til stående arbejde ved bordet kan vi anbefale en arbejdsmåtte, der vil aflaste kroppen yderligere og gøre det til en behagelig oplevelse at stå op. Og vil du gerne indføre endnu mere bevægelse ved dit skrivebord kan vores gåbånd eller balancebolde hjælpe med netop dette.

Er du ikke sikker på, at du har behov et højdejusterbart bord, kan det være at et traditionelt skrivebord, eller måske et hjørneskrivebord, passer bedre til dine behov. Find det hele her i webshoppen.


Små hæve sænkeborde til hjemmekontoret

Er det til hjemmekontoret, du er på udkig efter et justerbart skrivebord? Så er du også her kommet til det rette sted. Flere af vores hæve sænkeborde fås nemlig i størrelser, der er perfekte til mindre rum og områder.

Hvis din plads er begrænset, kan en af vores små trekantede modeller være en praktisk løsning. Ved at have det stående helt op ad hjørnet, fylder det ikke meget – alligevel har det plads til det hele og giver stadig mulighed for at skifte arbejdsstilling.

Udover de trekantede borde fås de mindre hæve sænkeborde også i klassiske, kvadratiske modeller. De er komprimerede, så de fylder mindst muligt og kan placeres nærmest hvor som helst – og særligt på hjemmekontoret, hvor vi ofte har lidt mindre arbejdsplads.


Vælg selv farver på bordplade og stel

Tilpas farverne på dit nye hæve sænkebord, så det passer til din indretning. Du har nemlig mulighed for selv at kombinere din ønskede stelfarve med din ønskede bordplade. Se de forskellige alternativer ved de enkelte produkter.

Farverne er nøje udvalgte i tidløse nuancer, så de kan indgå i langt de fleste kontorlandskaber og let kombineres med andre møbler. Overvej f.eks. at vælge et bord i sort eller hvid og kombinér det med en af vores kontorstole med farvet ryglæn for en unik og tilpasset løsning.

Tag også et kig på nogle af vores designløsninger, hvor f.eks. bord og stol købes som en pakkeløsning. Dette giver dig ikke kun et stilfuldt valg, men du sparer også tid på at lede efter matchende møbler.

Det får du med et hæve sænkebord:

Mulighed for at variere din arbejdsstilling for bedre ergonomi

Nem og hurtig højdejustering, da bordene er elektriske og justeres ved en knap

Gode forhold på hjemmekontoret. I vores sortiment finder du flere forskellige små hæve sænkeborde, der er perfekte ved pladsmangel

Du kan vælge dine foretrukne farver til både stel og bordplade. Se de tilgængelige muligheder ved hvert produkt