Snyd motionen ind i hverdagen med et gåbånd i høj kvalitet

Vi kender alle sammen følelsen af at have en presset hverdag, hvor arbejde og familieliv skal gå op i en højere enhed. Derfor er det ikke så mærkeligt, at mange nedprioriterer at få motion, selvom motion er utroligt vigtigt for vores sundhed og trivsel - især fordi mange sidder meget ned i løbet af hverdagen, hvilket er med til at gøre os trætte i hovedet, stive i kroppen og mere uoplagte i vores hverdag. Med vores gåbånd i høj kvalitet kan du gå, mens du har kunderne i røret, mens du ser en god serie derhjemme, eller et online webinar, hvor du alligevel skal holde øje med skærmen. Med andre ord kan du slå to fluer med et smæk både på dit arbejde og hjemme i privaten – nemmere bliver det ikke!

Gåbånd til ethvert behov

Uanset om du blot vil snyde lidt ekstra skridt ind i din hverdag med et stillesiddende arbejde, eller om du gerne vil presse dig selv og få lidt sved på panden, så er vores gåbånd det helt oplagte valg for dig, der ikke føler, du har tiden til at motionere eller tage i fitness i tide og utide. Med vores gåbånd kan du få din motion direkte på hjemmekontoret, eller i din pause på kontoret, og du bestemmer helt selv, hvor intens din motion skal være. Skal du tale i telefon, kan du nøjes med lav hastighed - lidt har også ret. Men skal du blot følge med i et webinar eller et online møde, hvor andre taler, kan du tillade sig at skrue lidt mere op for intensiteten og få lidt let motion, mens du lytter/ser med. Den maksimale hastighed er 6 km/t, hvilket er mere end rigeligt til at få presset nogle ekstra skridt i det daglige motionsregnskab. Du kan derfor både gå meget let, så du knap mærker det, eller presse dig selv. Det er helt op til dig.

Fleksibilt gåbånd der er nemt at styre

Gåbåndet kan både styres manuelt med fjernbetjening eller automatisk gennem din ganghastighed, der bliver registreret via sensor i båndet. Gåbåndet er nemt at klappe sammen og kan flyttes uden problemer, hvis andre medarbejdere skal have glæde af det på kontoret. Det er tilmed lydsvagt, så det ikke generer andre medarbejdere, der evt. arbejder i samme rum. Der er altså ingen undskyldninger for at ikke bringe motionen med på arbejdet og give dine medarbejdere muligheden for at få løftet deres energi og øge deres arbejdsperformance.

Har du spørgsmål til vores gåbånd?

Vores kunders tilfredshed er vores absolutte førsteprioritet. Derfor vil vi altid gøre vores bedste for at give råd og vejledning, så I bliver så tilfredse med jeres køb som muligt. Har du spørgsmål til brugen af gåbåndet, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at sætte dig grundigt ind i produktet, så du får den bedste start på dine daglige gåture som muligt.