Aktiv siddestilling

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Aktivt kontor til arbejdspladsen

Det er altid vigtigt, at man har en eller anden form for motion inkluderet i ens hverdag, for at øge medarbejdernes velvære og formindske ens stressniveau. Men det er de færreste af os, der har en normal hverdag, som kan få både arbejde, privatliv, familie og motion til at hænge sammen hver dag. Derfor er det ofte motionen vi fravælger. Men hos AJ Produkter siger vi, at det er slut. Vi sælger nemlig en masse typer af kontormøbler, som kan være med til, at du får et aktivt kontor, når du er på arbejdspladsen – på den måde bliver motion og arbejde snøret sammen. Sammen med et aktivt kontor, er det også godt at have en aktiv siddestilling. Til en bedre siddestilling, kan du for eksempel købe en sadelstol.

Aktive kontormøbler

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af møbler til et aktivt kontor. Vi har alt fra et hæve-/sænkebord, hvor du kan stå op foran skrivebordet fremfor at sidde ned. Dette forbedrer din positur og du undgår dermed den bekendte foroverbøjede siddestilling. Derudover sælger vi også en kontorcykel, så du kan motionere mens du arbejder. Med en kontorcykel stimuleres blodcirkulationen. Derudover er den lydsvag og super nem at flytte. Hos AJ Produkter sælger vi for eksempel også kontorstole med ergonomisk synkronmekanik, som er super flot og har et skandinavisk design. Du kan selvfølgelig også få vores kontorstole i mange forskellige farver. Hvis du gerne vil lave noget motion på selve kontoret, og en cykel ikke er dig, så sælger vi også et gåbånd, så du allerede fra morgenstunden kan gå de anbefalede 10.000 skridt. Du bevæger dig nemlig mens du arbejder. Produktet er også lydsvagt, let at flytte og er sammenklappeligt.

Aktive kontormøbler som er billige

Vi ved hvor vigtigt det er at få inkorporeret motionen i dagligdagen. Derfor har vi valgt ikke at gå på kompromis med prisen, i forhold til produkternes suveræne funktionalitet. Tværtimod. Vi ønsker, at alle kan få inkorporeret motion ind i hverdagen. Derfor sælger vi alt fra balancebolde og et balancebræt til motionscykler til billige priser. På den måde er du altid garanteret, at du kan få dagens daglige motion uden, at du skal bruge en masse penge. Du kan også finde kontorstole eller endda computerborde hos AJ Produkter, hvis dette er noget du står og mangler.