Skån kroppen med en ståstøttestol i høj kvalitet

Døjer du eller dine medarbejdere med smerter i fødder, ryggen eller lænden? Så er det vigtigt, at du sørger for at have ergonomiske møbler på kontoret, der aflaster kroppen, når man skal udføre stående arbejde over tid. Ellers kan du ende med permanente rygskader og gener, der kan være svære at slippe af med igen, og som kan resultere i længerevarende smerter og sygedage. Med en støttestol i høj kvalitet kan du nemt og effektivt aflaste din krop, når du er på arbejde, eller skal udføre stillestående arbejde på hjemmekontoret. Stolen er særdeles velegnet til dig der: Arbejder i en reception, har stående værkstedsarbejde, arbejder i industri eller står ved kassen i en butik. Her slider du mere på kroppen, end du nødvendigvis lægger mærke til, og det koster dyrt i længden, hvis du ikke sørger for at få løbende aflastning.

En ståstøttestol er en god investering for din sundhed

En støttestol er en rigtig god idé, hvis du hver dag skal stå op og udføre det samme arbejde. Står du ved et samlebånd, i reception eller ved en kasse går der ikke nødvendigvis længe, inden ryggen begynder at drille, eller måske endda lænden, hvis du skal række frem foran dig og løfte/flytte ting. Disse små vrid og løft slider på den nederste del af ryggen, som virkelig skal kompensere for at stabilisere din holdning i den udsatte position. Her kommer en ståstøttestol fra AJ Produkter virkelig til sin ret, så du kan skåne kroppen og yde dit bedste på dit arbejde. Med en ståstøttestol kommer du til at stå i en behagelig, halvstående stilling, hvor du kan indstille og justere stolen, så den passer lige til dine behov. Støttestolen er desuden sammenklappelig, så du nemt kan flytte den fra rum til rum, så flere medarbejdere kan få glæde af den. At sidde ned og få støtte i løbet af en arbejdsdag er vigtig for din fysiske sundhed, så du ikke skal døje med smerter og længerevarende fysiske gener.

Har du spørgsmål til vores praktiske støttestole?

Er du i tvivl om, hvordan en støttestol fungerer, eller hvilke fysiske fordele stolen kan give dig og dine medarbejdere? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Så vil vi med glæde fortælle dig om de mange fordele, der er ved at have en kvalitetsstøttestol på arbejdspladsen. Går du meget op i ergonomiske møbler til kontoret, vil vi anbefale, at du går på opdagelse i vores store sortiment af kontormøbler i høj kvalitet, der kan være med til at forbedre de ergonomiske forhold på din arbejdsplads. Så er du sikret glade og sunde medarbejdere, der altid er klædt på til at yde deres bedste – også mange år frem.