Balancebold til kontor – derfor skal du have en på arbejdspladsen

Det er vigtigt at sørge for, at ens medarbejdere sidder godt, når de arbejder. Ellers resulterer det både i smerter i kroppen, såvel som nedsættelse af arbejdseffektiviteten og arbejdsglæden. Med en balancebold på kontoret giver du dine medarbejdere en rigtig god mulighed for at styrke deres holdning, mens de arbejder. Det kan nemlig være rigtig sundt for kroppen at komme over og sidde på en balancebold, hvis man har siddet længe på en hård kontorstol.

Derfor er en balancebold god at have på kontoret

Når man sætter sig over på en balancebold efter at have siddet længe på en kontorstol, spænder medarbejderen i sine muskler for at kompensere for den manglende støtte, som en kontorstol giver. Det betyder, at medarbejderen uden at vide det, sidder og styrker sin balance, motorik og core, mens medarbejderen arbejder.
Alt sammen noget der er med til at sikre, at dine medarbejdere har en bedre fysik og dermed kan performe bedre, når de er på arbejde. Det er med andre ord en god investering, der både giver dig stærkere og fysisk sundere medarbejdere, samtidig med at du får medarbejdere, der arbejder mere effektivt.

Har du spørgsmål til vores balancebolde?

Har du brug for råd og vejledning til, hvilke kontormøbler der egner sig bedst til jeres virksomheds behov? Så tøv ikke med at ringe eller skrive ind til os. Så giver vi gerne råd og vejledning til, hvilke kontormøbler, der kunne være ideelle til jeres medarbejderes behov. På den måde sikrer I, at I finder frem til den helt rigtige løsning og får møbler til jeres kontor, som I bliver glade for, og som giver værdi til alle medarbejdere.