Sadelstole

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Ergonomiske sadelstole til kontoret

Man bruger oftest mange arbejdstimer på kontoret og derfor er det vigtigt, at man sidder ergonomisk korrekt – og her kommer sadelstolen ind i billedet. Denne type stol er ergonomisk og fremmer sundheden på arbejdspladsen, idet den giver en optimal arbejdsstilling. En sadelstol gør det nemt at skifte mellem siddende og stående arbejde efter behov og gør det nemt at praktisere en aktiv siddestilling. Desuden er de fleste af stolene med hjul, hvilket giver yderligere fleksibilitet i din bevægelighed. Se vores udvalg af sadelstole her på siden og find din foretrukne.

Fordele ved sadelstole

En sadelstol er et godt valg, hvis du vil forbedre ergonomien når du sidder ved skrivebordet på din arbejdsplads eller dit hjemmekontor. En sadelstol giver mindsket spænding i skuldermuskulaturen, forebygger problemer med knæled, hofter og skuldre og forbedrer cirkulationen i benene. Samtidig opnår du større bevægelsesfrihed og finder nemt en optimal siddestilling. Sadelstole er et godt alternativ til almindelige kontorstole og kan i nogle tilfælde være en mere praktisk løsning i visse miljøer.

Mange arbejdspladser kan have gavn af sadelstole

En sadelstol kan være et godt valg til mange forskellige typer arbejdspladser. Særligt på arbejdspladser hvor man har behov for at sidde lavt, f.eks. i stedet for at sidde på hug. Det kan der eksempelvis være behov for på skoler, i institutioner eller på værksteder. En sadelstol er også populær som frisørstol, da den er let at justere. Samtidig skåner den dine led og vil derfor forbedre din daglige velvære på arbejdspladsen. En sadelstol er derfor både en fleksibel og ergonomisk løsning, som de fleste kan have gavn af.

Sadelstole med smarte funktioner

Vores udvalg af sadelstole kommer med mange smarte funktioner, som gør dem behagelig og praktiske på arbejdspladsen. Der er selvfølgelig oplagte funktioner som at de kan køres op og ned i højden, men der er også andre muligheder. Du kan eksempelvis vælge en sadelstol med ryglæn eller en sadelstol med hjul. En sadelstol på hjul kan være smart på en arbejdsplads hvor du skal bevæge dig rundt mens du arbejder.

Brug både sadelstole og andre stole

Vil du passe bedst muligt på dig selv, så er den mest optimale løsning en kombination af forskellige stole. En sadelstol, kontorstol og stående arbejde. Til stående arbejde kan du købe en måtte, som vil aflaste når du står op. De skiftende stillinger vil betyde at kroppen skiftevis bruger forskellige muskler, hvilket er langt sundere for dig, end at sidde i samme stilling hele dagen. Find din favorit blandt vores sadelstole og opnå den optimale arbejdsstilling. Gå ikke glip af disse kategorier Hæve sænkebord Aktiv siddestilling Kontorstole Måtter