Konferencestole og mødestole

kontorstole guide

Hvad skal du overveje når du vælger kontorstol?

Læs vores guide

Konferencestole og mødestole i flotte designs

Der findes et hav af konferencestole, der alle har forskellige egenskaber. En stol er mere end bare en stol og derfor er dit valg af mødestole vigtigt. Det er vigtigt at vælge de rette stole, så dine gæster, eller dem du holder møde med, sidder behageligt. En ukomfortabel mødestol kan gøre dem distraherede og så kan du risikere, at mødedeltagerne mister lidt af deres fokus, mens I sidder om konferencebordet. Med komfortable konferencestole er du sikker på, at der er fokus på de vigtige informationer. Desuden er det professionelt at have indrettet sit mødelokale stilfuldt og her er konferencestolene et vigtigt element, sammen med professionelt udstyr til præsentation. Der er mange faktorer at tage højde for, når du skal vælge de rette konferencestole. Ikke blot i forhold til det designmæssige, men også i forhold til hvilke funktioner stolene skal bruges til. Herunder kan du læse om nogle af de faktorer som du bør overveje, før du vælger dine mødestole. Vi tilbyder stole i forskellige prisklasser, fra de billige konferencestole, til dem i den lidt højere ende, alt efter hvilken kvalitet du ønsker.

Vælg konferencestole der passer dine behov

Som du ser, fås vores konferencestole og mødestole i et stort udvalg. Vælg mellem forskellige modeller og prisklasser, alt efter dine ønsker. Vi har de enkle konferencestole som oftest er stabelbare. Så har vi de mere komfortable mødestole, som er polstrede eller betrukket med stof. Endelig så har vi konferencestole og stole til mødelokaler, der minder mest om lænestole og som er drejelige. Det er vigtigt at give dig tid til at overveje ovenstående så du får valgt rigtigt fra starten. Hvilken stol passer ind i jeres mødelokaler? Hvilke funktioner har I brug for og hvor længe skal folk sidde i dem? Det er vigtigt at vælge nogle behagelige stole, hvis møderne ofte er af længere karakter. Du ser hele vores udvalg af konferencestole til mødelokaler og store konferencerum her på siden.

Mange forskellige typer konferencestole

Konferencestole kommer i mange forskellige variationer og med forskellige funktioner. Hvilken type du skal vælge, afhænger derfor helt af dine ønsker og behov. Herunder kan du læse mere om vores mange forskellige typer konferencestole og deres egenskaber, så du kan træffe det rigtige valg.

Konferencestole der er stabelbare

Det kan være praktisk at vælge stabelbare konferencestole, hvis du kun skal bruge dem ved særlige lejligheder. På den måde sparer du plads og kan bruge rummet til noget andet. Overvej om du lægger mest vægt på at stolene kan pakkes væk, eller om du eksempelvis ønsker hjul på dine konferencestole. Konferencestole med hjul kan nemlig ikke stables.