Skrivebordstilbehør

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Skrivebordstilbehør til din arbejdsplads

Når du har et godt skrivebord og en komfortabel kontorstol på plads, mangler du kun skrivebordstilbehøret, for at have en fuldt funktionel skrivebordsplads. Tilbehøret er vigtigere end man umiddelbart skulle tro, da det hjælper dig med at organisere dine ting og holde et godt overblik. Vi tilbyder et stort udvalg af skrivebordstilbehør som hjælper dig godt på vej, så du kan få det bedste ud af din arbejdstid. Vi har alt fra skrivebordssæt til brevbakker og skriveunderlag, så du finder helt sikkert noget du kan bruge, her på siden.

Køb et skrivebordssæt og kom godt i gang

Hvis du starter helt fra bunden, så er et skrivebordssæt et rigtig godt valg. Sættene kommer i forskellige størrelser, alt efter hvor meget tilbehør du har brug for. Du kan eksempelvis vælge et sæt til selve bordet, som indeholder beholdere til kuglepenne, post-its, blyanter, clips eller andre småting. Du kan også vælge det helt store sæt, som derudover også indeholder papirkurv, brevbakke, saks, hulmaskine, klipsemaskine og meget mere. Med andre ord: alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med arbejdet.

Beskyt skrivebordet med et skriveunderlag

Skrivebordet skal ofte benyttes mange timer om dagen og bliver derfor udsat for lidt af hvert. Selvom vores skriveborde er solide, anbefaler vi at du beskytter bordet lidt ekstra med et skriveunderlag. Vi har flere forskellige typer alt efter hvilket udseende du ønsker. Du kan f.eks. vælge et diskret og gennemsigtigt skriveunderlag, eller et med smarte læderhjørner. Vælg det skriveunderlag du foretrækker og pas ekstra godt på dit skrivebord.

Hold orden i sagerne med brevbakker

For at være pligtopfylde og holde overblik på arbejdet, skal der være orden i sagerne. Hertil er brevbakker en rigtig stor hjælp. Ikke til opbevaring af breve, som der ikke længere er mange af, men til opbevaring af vigtige noter og papirer. Med brevbakker kan du have dem lige ved hånden, så du altid kan finde papirerne, når du skal bruge dem. Du kan endda lave dit eget system med flere brevbakker, så du har mulighed for at fordele dine papirer i forskellige kategorier. På den måde skaber brevbakker både orden og overblik. Gå ikke glip af disse kategorier Hæve sænkeborde Kontorstole Måtter Stoleunderlag