Hængemapper til kontoret

En hængemappe til kontoret er en god løsning til at få struktur på arbejdet. Hængemapperne indeholder etiketter og etiketholdere, så de er klar til brug, så snart man køber dem. De billige hængemapper kommer i A4 størrelse, hvilket giver et godt overblik på papiret.
De hjælper med at sortere og holde styr på alle de vigtige dokumenter, såsom korrespondance, journaler, kontakter og meget mere. Hængemapperne kan placeres i et arkivskab for en funktionel kontorløsning. Mapperne passer til alle standardindretninger, så du kan anvende dem i de fleste former for arkivbokse, arkivskabe og lignende.
Hængemapperne kommer i mange flotte farver blandt andet: blå, gul, beige, grøn og rød. Der er altså rig mulighed for at vælge yndlingsfarven til mapperne og derved skabe en personlig indretning på arbejdet.

Hængemapper til arkivskab

Med en hængemappe til arkivskabet har man altid mulighed for at få struktur over arbejdet. Disse funktionelle mappeløsninger virker perfekt til kontoret, receptionen eller lægekontoret, hvor mange informationer skal opbevares og kategoriseres.
Ved at skabe overblik over de mange arbejdsopgaver kan man øge tilfredsheden på arbejdet og sikre arbejdsglæden. Det har aldrig været nemmere at skabe overblik over sit arbejde end med hængemapperne fra AJ Produkter.
Vores hængemapper leveres med etiketholdere og etiketter, så man nemt kan opmærke mapperne og skabe et tydeligt overblik, som gør det let at finde det, man søger. Etiketholderne er flytbare og kan placeres lige, hvor man ønsker det på mapperne.

Praktisk mappeløsning til væg

Uanset om man vælger at bruge hængemapperne, som de er, eller med et skab til hængemapper har man en god mappeløsning til sin væg. Med denne type hængemappe har man altid orden på sine vigtige dokumenter.
De billige hængemapper kan bruges lige, hvor man ønsker det, og er derfor oplagte til mange typer arbejdspladser, såsom kontorer, sygehuse eller skoler, hvor man har brug for struktur og et organiseret overblik.