Kontormaskiner til laminering og labels

Med kontormaskiner til for eksempel laminering, kan give du ekstra beskyttelse til de dokumenter, der ikke må blive udsat for væske. Hos os kan du finde lamineringslommer i både A3 og A4. Vil du for eksempel gerne skabe stor opmærksomhed omkring dit print, er A3 formentlig en god størrelse til det formål. Det kunne være alt fra fællesbeskeder med vigtige informationer til dekorative udprint og budskaber. Har du ikke brug for at slå de helt store beskeder op, kan du vælge at gøre brug af lamineringslommer med standardstørrelsen A4.

Kontormaskiner til at holde styr på dokumenterne

Er du ude efter et hjælpemiddel til organisering på arbejdspladsen – så kan en labelmaskine være et rigtig godt bud. Vi har flere etiketprintere at vælge imellem i vores sortiment. Med labels kan du mærke artikler, mapper, hylder eller lignende og på effektiv vis organisere og identificere det, du skal bruge. Du kan blandt andet vælge at gå med den klassiske og brugervenlige kontormaskine Dymo. Der findes forskellige modeller, alt efter hvad du ønsker og hvilke mærkatbehov, du har. Skal du blot lave få, enkle mærkater er en håndholdt maskine, hvor du skriver direkte på maskines tastatur og udskriver etiketten med det samme. Vil du gerne kunne lave dine labels fra computeren, kan du vælge en maskine, der både kan tilsluttes dertil eller bruges håndholdt. Du kan også gå all in med en version, der kan bruges via computeren eller håndholdt, hvor du får både touchskærm i farver og tastatur.

Makulér og pas på data

Beskyt følsomme og fortrolige data, der ikke længere skal bruges med en makuleringsmaskine. Vi kan tilbyde maskiner i flere størrelser og med både strip og cross cut – alt efter den mængde papir du skal makulere og i hvilken grad, du ønsker at papiret skal skæres og smuldres. Har du kun brug for at makulere engang imellem kan en lille maskine, der kan rumme 20 liter, være nok. Er I derimod flere, der skal anvende den samme maskine eller bruges den bare ofte, så er en makuleringsmaskine med en kapacitet på 100 liter muligvis bedre.

Papir makulator til hjemmebrug eller arbejdspladsen

Det kan både være nyttigt at have en papir makulator til hjemmebrug og på arbejdspladsen. Vi har makulatorer i forskellige prisklasser, alt efter dine behov. Du kan f.eks. vælge billig makulator til bordbrug, hvis du blot skal bruge den på hjemmekontoret. De større og lidt mere kraftige varianter er velegnede til arbejdspladser hvor de bruges oftere. Med en papir makulator er du sikker på, at personfølsomme dokumenter aldrig falder i de forkerte hænder. Papirerne bliver nemlig revet i stykker, så indholdet ikke længere er læsbart. Med en makulator sikrer du dig, at du overholder alle GDPR retningslinjer på arbejdspladsen, ved at destruere dokumenterne, så snart de ikke længere skal bruges.

Den bedste makulator er en kraftig makulator

Hvad er den bedste makulator? Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger ud fra dine personlige behov. Er det blot en makulator til hjemmebrug du skal bruge, behøver du måske ikke at gå efter den dyreste. Men skal du bruge en makulator på arbejdspladsen, så bør du vælge en kraftig makulator. Vores kraftige makulatorer klarer både clips og plastkort, hvilket sparer dig for tid, hvis du eksempelvis skal destruere sammenklipsede kompendier. Vores makulatorer kommer med to forskellige typer cut – strip cut og cross cut. Dette siger noget om hvor meget dokumenterne bliver revet i stykker. Ved strip cut kommer papirerne ud i lange strimler, mens cross cut også river på tværs, så det nærmest ligner konfetti. Sidstnævnte er derfor at foretrække, hvis der er tale om meget følsomme dokumenter.