Kontormaskiner

inspiration til indretning

Leder du efter masser af tips til indretning på arbejdspladsen?

Læs vores artikler og bliv inspireret!

Få styr på dokumenterne med lamineringsmaskine og makulator

De fleste kontorer er udstyret med printere, men derudover kan maskiner som en lamineringsmaskine og en makulator også være rigtig nyttige at have. Faktisk kan en makulator være direkte nødvendig, for at du kan overholde GDPR kravene om opbevaring af personfølsomme data. En lamineringsmaskine er rar at have hvis du har nogle særlige papirer som du vil passe ekstra på, eller skal lægge et dokument et sted, hvor det kan risikere at blive udsat for væske. Det kan eksempelvis være en huskeliste i køkkenet eller lignende. Uanset om du skal bruge en makulator, lamineringsmaskine eller begge, så finder du dem her på siden.

Her finder du både lamineringsmaskine og lamineringslommer

En lamineringsmaskine hjælper dig med at beskytte vigtige papirer mod fugt, snavs og skader. Det kan være nyttigt i mange forskellige tilfælde, hvor du gerne vil passe ekstra på dokumenterne. Du kan eksempelvis bruge en lamineringsmaskine til at lave navneskilte, visitkort, telefonliste, eller informationer til medarbejdere, som skal beskyttes så papiret holder længe. Du kan også laminere menukort på restaurant eller café og lignende. Der er mange smarte løsninger hvor en lamineringsmaskine er nyttig at have. Du lægger blot det du skal laminere ind i en lamineringslomme og sender det gennem maskinen. Du finder både lamineringsmaskine og lamineringslommer her på siden.

Lamineringsmaskine A3 eller lamineringsmaskine A4

Vi har både lamineringsmaskiner til A3 og A4-papir, alt efter hvor store dokumenter du skal laminere. Med en A3 lamineringsmaskine kan du laminere i større størrelser, som nærmest svarer til plakat-størrelse. Det kan eksempelvis være smart hvis du vil informere tydeligt om noget, f.eks. på en opslagstavle hvor alle kan se det. Det kan også være at du skal bruge en A3 lamineringsmaskine til at beskytte vigtige arbejdstegninger, hvilket den også er meget velegnet til. Med en A4 lamineringsmaskine kan du laminere dokumenter i standardstørrelser, hvilket også er meget nyttigt i hverdagen. Du finder begge typer lamineringsmaskiner samt lamineringslommer i begge størrelser, her på siden.

Papir makulator til hjemmebrug eller arbejdspladsen

Det kan både være nyttigt at have en papir makulator til hjemmebrug og på arbejdspladsen. Vi har makulatorer i forskellige prisklasser, alt efter dine behov. Du kan f.eks. vælge billig makulator til bordbrug, hvis du blot skal bruge den på hjemmekontoret. De større og lidt mere kraftige varianter er velegnede til arbejdspladser hvor de bruges oftere. Med en papir makulator er du sikker på, at personfølsomme dokumenter aldrig falder i de forkerte hænder. Papirerne bliver nemlig revet i stykker, så indholdet ikke længere er læsbart. Med en makulator sikrer du dig, at du overholder alle GDPR retningslinjer på arbejdspladsen, ved at destruere dokumenterne, så snart de ikke længere skal bruges.

Den bedste makulator er en kraftig makulator

Hvad er den bedste makulator? Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger ud fra dine personlige behov. Er det blot en makulator til hjemmebrug du skal bruge, behøver du måske ikke at gå efter den dyreste. Men skal du bruge en makulator på arbejdspladsen, så bør du vælge en kraftig makulator. Vores kraftige makulatorer klarer både clips og plastkort, hvilket sparer dig for tid, hvis du eksempelvis skal destruere sammenklipsede kompendier. Vores makulatorer kommer med to forskellige typer cut – strip cut og cross cut. Dette siger noget om hvor meget dokumenterne bliver revet i stykker. Ved strip cut kommer papirerne ud i lange strimler, mens cross cut også river på tværs, så det nærmest ligner konfetti. Sidstnævnte er derfor at foretrække, hvis der er tale om meget følsomme dokumenter.