Find skuffen til dit skrivebord hos AJ Produkter

Mangler du en praktisk og ligetil måde at opbevare dine kontorting? Så har vi den helt rette skuffe til dig lige her. Med disse super fleksible skrivebordsskuffer til opbevaring af computer, vigtige dokumenter, skriveredskaber mm. har du altid dine redskaber lige ved hånden, når du skal bruge dem. Hos AJ Produkter er vi eksperter i indretning til arbejdspladsen. Gå på jagt i vores store udvalg og bestil nemt her på siden. Vi tilbyder altid 14 dages retur og 7 års garanti på alle produkter.

Med en skrivebordsskuffe har du det hele ved hånden

Med en praktisk skrivebordsskuffe monteret under skrivebordet skaber du plads på dit skrivebord, samtidig med at du får dine vigtigste arbejdsredskaber sikkert og effektivt opbevaret lige ved hånden. Skuffen er stilren og meget diskret og tager ikke en masse benplads under skrivebordet, hvilket gør den ideel til dig, der stadig gerne vil have luft under og ved siden af bordet. Har du brug for mere opbevaringsplads end der er i skrivebordsskuffen, så har vi også mange forskellige skuffeelementer i vores sortiment, som passer godt til de fleste skriveborde og ikke fylder unødigt meget.

Lås computeren inde i en skuffe under bordet

Udover vores skuffer med opbevaringsrum til forskelligt tilbehør, er det også muligt at vælge en laptopskuffe, hvor der er plads til computeren. Skrivebordsskuffen kommer med en sort gummimåtte i bunden, så computeren ligger godt og sikkert, og du undgår, at din arbejdscomputer får ridser eller andre overfladiske skader. Vores skrivebordsskuffer kommer desuden med en indbygget kvalitetslås, så du kan føle dig tryg ved at opbevare din computer deri, når du f.eks. forlader dit kontor til pause, møder eller skal hjem fra arbejde. Du kan selvfølgelig også opbevare andre vigtige genstande i skuffen, som du gerne vil passe på sammen med din computer. Har du flere ting, som du gerne vil have låst sikkert inde – så kan du tage et kig på et af vores mange værdiskabe til kontoret.

Organisér dit skrivebordstilbehør med en pennebakke

Det er ofte nødvendigt med lidt forskellige skriveredskaber og papir ved hånden. Har du flere småting end det, kan det dog hurtigt rode til. Her kan en pennebakke være løsningen. Den kan holde orden i sagerne på en nem og overskuelig måde med små rum til bl.a. clips, saks, notesblokke og kuglepenne. Og det allersmarteste ved bakken er, at den monteres under bordpladen ligesom de andre skrivebordsskuffer, så den ikke optager plads på selve skrivebordet – ligesom du slipper for at have et større skuffemodul eller skab ved siden af bordet. Er du interesseret i, hvordan du kan gøre din skrivebordsplads endnu mere strømlinet, så tilbyder vi også meget andet kontortilbehør, som kan hjælpe dig godt på vej.

Smarte løsninger til gode priser hos AJ Produkter

Vores skrivebordsskuffer kommer i forskellige størrelser og designs. Tag dig derfor tiden til at finde den helt rette til lige præcis dit skrivebord. Er du i tvivl, hvilket du skal vælge, kan du læse mere om den enkelte skuffe under fold-ud menuen. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for hjælp eller vejledning i forbindelse med dit køb af skrivebordsskuffer hos AJ Produkter. På den måde er du sikret, at du er klædt bedst muligt på til at vælge den skrivebordsskuffe, der passer bedst til dit skrivebord og dine behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

SkuffeelementerVærdiskabeKontortilbehør