Skuffeelementer

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Skab orden på kontoret med skuffeelementer

Arbejder du på kontor eller har du dit eget hjemmekontor, så bør du overveje at tilføje et eller flere skuffeelementer. Det hjælper dig med at skabe bedre organisering, idet du kan opbevare dine ting i skrivebordsskuffer, i stedet for at de ligger og flyder på bordet. Et organiseret skrivebord, vil give mere rolige omgivelser, hvilket forbedrer koncentrationen og giver arbejdsro. Filer, dokumenter og dit mest brugte skrivebordstilbehør, kan nemt placeres i skuffeelementer, så det er af vejen, men altid lige ved hånden. Større ting som mapper og filer du ikke bruger så ofte, kan du i stedet opbevare i arkivreoler. På den måde får du skabt system i tingene og kan altid finde netop det, du skal bruge. Vi har et stort udvalg af skuffeelementer her på siden, så det er bare med at vælge den løsning, der passer ind i din indretningsstil.

Pladsbesparende skuffekassetter

I mindre kontorer kan det være trangt med pladsen og store bogreoler kan i visse tilfælde fylde for meget. Her er skuffekassetter en oplagt løsning, idet de kan placeres under skrivebordene, med plads til din kontorstol ved siden af. På den måde optager de mindre plads, men der er stadig mulighed for masser af opbevaring. Hver medarbejder kan have sit eget system og inddele ting i skrivebordsskufferne efter behov. Med skuffeelementer får du altså en pladsbesparende løsning, som gør opbevaring af diverse nødvendigheder nemmere og mere effektivt.

Fleksibelt skuffeelement på hjul

Ønsker du en fleksibel løsning, så kan du vælge et skuffeelement på hjul. På den måde får du en mobil løsning, hvor du kan flytte skuffeelementet helt efter behov, så du altid har dine ting lige ved hånden, uden at du behøver at tømme skrivebordsskufferne. For sikkerhedens skyld er mange af vores skuffeelementer udstyret med en anti-tilt funktion, for at forhindre dem i at vælte, når skufferne er åbne. Det gør dem mere stabile og sikrer at du trygt kan opbevare dine ting i skrivebordsskufferne.

Aflåselige skuffeelementer

Nogle af vores skuffeelementer er udstyret med et centralt låsesystem, som gør det muligt at låse alle skuffer, nemt og hurtigt. På den måde er dine ting beskyttet mod uvedkommende, når du ikke er til stede ved dit skrivebord. Du kan også vælge et brandsikkert skab, hvis du gerne vil beskytte dine vigtige papirer med en ekstra sikker løsning. Det kan eksempelvis være hvis du har vigtige forretningspapirer, kontrakter eller andre vigtige dokumenter som du gerne vil opbevare ekstra sikkert. Find et aflåseligt skuffeelement her på siden, eller tag et kig på vores andre typer af kontoropbevaring. Gå ikke glip af disse kategorier Skriveborde Kontorskabe Reoler Værdiskabe