Skriveborde

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Derfor bør du købe et skrivebord hos os

Når du køber et skrivebord fra AJ Produkter, får du et bord i høj kvalitet og lang holdbarhed. Med det rette skrivebord kan du optimere din arbejdsdag og øge din arbejdsglæde. Udover borde kan du her hos AJ Produkter finde et stort udvalg af inventar og møbler til alle former for arbejdspladser – fra kontoret til lageret. Du behøver derfor kun at handle ét sted, når du skal finde nyt til arbejdspladsen.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser og går aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Vores tidløse skriveborde fås i mange størrelser, former og farver, så det bliver så nemt som muligt for dig at matche med eksisterende indretning. Kontakt os for vejledning eller find diverse informationer her på hjemmesiden. Når du handler hos os, medfølger altid 14 dages fuld returret og 7 års garanti.

Find skrivebordet i den rette højde

Et af de helt store spørgsmål, når man skal vælge et skrivebord er typisk; hvor højt skal det være? Her er det enkle svar, at højden på dit skrivebord skal indstilles, så du kan sidde med 90 graders vinkel med dine arme. Det vil sige, at den perfekte højde varierer fra person til person. Er I flere, der skal benytte skrivebordet, kan det derfor være en god ide at købe et hæve sænkebord, som til enhver tid kan justeres både til sidde- og ståhøjde.

Er du derimod på udkig efter et skrivebord med fast højde, er det vigtig at tjekke op på, om højden nu passer til dig. De fleste af vores borde med fast højde kan justeres en smule under benene – det er dog begrænset hvor meget. Det er derfor altid en god idé at lave testen med armene, inden du beslutter dig for et køb. 

Find f.eks. din perfekte arbejdshøjde ved at måle ud fra dit nuværende bord. Måske passer det perfekt i højden? Ellers kan du ud fra din højde prøve at regne frem til, hvilken højde dit nye skrivebord cirka skal have. Vil du gerne have flere gode tips til at finde det rette skrivebord, kan du læse vores guide: hvilket skrivebord passer til dig?

Skriveborde til både kontor og hjemmekontor

Alle vores skriveborde kan anvendes både på kontoret og hjemmekontoret. Det kommer derfor mest af alt an på, hvor meget plads, der er, til skrivebordet. Typisk har de fleste af os lidt mindre plads på hjemmekontoret, så her kan nogle af vores mindre modeller være ideelle. Her kan vi blandt andet tilbyde små trekantede modeller, der er perfekte til små hjørner i hjemmet. Har du derimod meget plads på kontoret eller hjemmekontoret, kan vores hjørneskriveborde give masser af god arbejdsplads.

Er du interesseret i en nem og enkel løsning, kan vores møbelpakker være lige noget for dig. Til en fordelagtig pris får du her et samlet sæt med både bord og stol, så din kontorplads hurtigt er sat op.

Du kan også se hele udvalget af vores siddemøbler til kontoret og finde en kontorstol, konferencestol eller lige den model, der passer til dig og dit kontor eller hjemmekontor.

 

Flotte skriveborde i stort udvalg af farver

Med et skrivebord fra vores sortiment får du et nordisk, tidløst design, der kan være en del af kontoret i mange år frem. Men klassiske nuancer som hvid, sort, grå og træfarve er der mulighed for at lade bordet blende ind i de fleste indretninger. På samme måde er det let løbende at supplere med nye borde og få dem til at passe ind i indretningen.

Med flere af vores borde kan du selv skræddersy dem ved at vælge din foretrukne kombination af bordplade og benstel. På den måde kan du selv sammensætte et skrivebord efter dine præferencer.

 

Få hjælp til valg af skrivebord

Hos AJ Produkter har vi et dedikeret team, som er klar til at vejlede og hjælpe dig på vej til det rigtige inventar til din arbejdsplads. Du er velkommen til at kontakte os alle hverdage mellem 8-16 (fredag 8-15.30) på telefon og chat. Er det udenfor vores åbningstid, kan du også altid skrive en e-mail. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Er du i tvivl, om du skal vælge et skrivebord fra AJ Produkter? Her får du fem gode grunde:

Skriveborde fra AJ Produkter er af så høj kvalitet, at de vil forbedre arbejdsdagen og arbejdsglæden i lang tid fremover

De fås i flere mål. Du bør altid sikre dig, at dit nye skrivebord passer til din højde. Test ved at lade dine arme hvile på bordet – her skal vinklen være 90 grader

Med forskellige størrelser og modeller i sortimentet kan du finde skriveborde både til kontor og hjemmekontoret

Vælg mellem flere forskellige farver og tilpas til din indretning

Vi tilbyder ekspertrådgivning gennem vores onlinechat, telefon og e-mail