Skabe

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Stort udvalg af skabe til kontoret

Mangler du mere plads på kontoret til opbevaring af vigtige dokumenter, tilbehør eller arbejdsredskaber? Så kan et af vores mange skabsmuligheder være løsningen. I AJ Produkter tilbyder vi et stort udvalg af skabe til forskellige behov. Fælles for alle skabene er deres høje kvalitet og smarte funktioner.

Hos AJ Produkter gør vi en dyd ud af at kunne levere de rigtige produkter til de rigtige priser. Se udvalget af skabe her på hjemmesiden og bestil nemt med enten kortbetaling eller faktura.

Er du i tvivl om, hvilket produkt, der er det rigtige for dig, eller ønsker du vejledning af en af vores eksperter, er altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder personlig kundeservice på vores onlinechat og over telefonen alle hverdage mellem klokken 8-16.

Skabe til forskellige formål

I vores sortiment af skabe kan du finde alt fra det klassiske opbevaringsskab, med plads til lidt af hvert, til de mere formålsspecifikke skabe som opladningsskabe og arkivskabe. Med skabe designet til bestemte formål får I på arbejdspladsen maksimal gavn af jeres opbevaringsplads. Udnyt f.eks. pladsen til fulde i arkivrummet ved at opsætte arkivskabe og store skabe med plads til mapper o.l.

Uanset hvilket formål dit skab skal tjene, kan du med et skab sikre god struktur og orden på din arbejdsplads. På den måde kan du og dine kollegaer undgå at bruge unødig meget tid på at lede efter det, I skal bruge.

Kombinér skabe i flere designs og farver

Et skab behøver ikke blot at være et praktisk møbel, det kan også være med til at løfte æstetikken på et kontor. Et flot kontorskab giver et pift til rummet – særligt hvis det matcher kontorlokalets farvetema og indretningsstil. Desuden sørger et skab for at rummet fremstår pænt og ryddeligt, når diverse dokumenter, skriveredskaber o.l. gemmes bag flotte låger eller skuffer.

Er der begrænset med plads, kan vores skabe med skydedøre være det ideelle valg. Med masser af opbevaringsplads og flot design, kan et skab med skydedøre dog være et godt valg, uanset hvor meget eller lidt plads der er.

Udover skabe med skydedøre, finder du i vores sortiment et stort udvalg af andre tidløse designs, der passer ind i de fleste indretninger. Her er det blot at vælge hvilken farve, der passer bedst ind på din arbejdsplads. Også her bærer vores sortiment præg af tidløshed med mulighed for at vælge mellem farver som hvid, sort, grå og træ. Vælg en ensartet løsning med skabe i samme farve eller kombinér skabe i flere farver og brug dem f.eks. til at adskille områder, så et område har én farve, et andet har en anden farve osv.

Med et skab fra AJ Produkter er du sikret lang holdbarhed

Vores skabe er skabt til at kunne modstå tung belastning fra mapper, computere, nøgler osv. Når du handler hos os, kan du derfor føle dig tryg ved, at du får skabe i højeste kvalitet. Og skulle de mod forventning ikke leve op til det medfølger altid 7 års garanti på alle vores produkter.

Bestil nemt og enkelt her i webshoppen, hvor du også finder informationer om skabene, har mulighed for at se leveringstider og finde mange andre produkter til arbejdspladsens indretning. I AJ Produkter er vi nemlig totalleverandører af inventar til kontor, skole, lager og industri.