Jalousiskabe er pladsbesparende opbevaring

Der er altid behov for opbevaring på kontoret, men hvad gør du hvis du har begrænset med plads? Så er jalousiskabe en rigtig god og pladsbesparende løsning! I et jalousiskab har du lige så meget opbevaringsplads som i et almindeligt kontorskab, men de smarte jalousidøre gør, at skabene ikke optager lige så meget plads, når du åbner og lukker skabsdørene. Jalousidørene forsvinder nemlig ind i skabet, i stedet for at åbne ud i rummet. Det gør jalousiskabet til en praktisk løsning, når du har brug for opbevaring på de lidt mere trange steder. Du kan eksempelvis have jalousiskabe stående på gangarealer eller i arkivrum, hvor der oftest er begrænset plads. Vores skabe med jalousilåger kommer i forskellige designs og farver, så der er helt sikkert et skab der passer til dine øvrige kontormøbler.

Elegante jalousiskabe i høj kvalitet

Vores jalousiskabe kommer i flere forskellige designs og er alle produceret i høj kvalitet. Du kan vælge en af vores klassiske varianter i finér eller laminat, hvis du foretrækker det meget naturlige og klassiske udseende. Du kan eksempelvis vælge et skab med jalousilåger der passer til træet på dine skriveborde. Er din indretning mere moderne, så kan et af vores jalousiskabe i metal være det rette valg for dig. Vores skabe i metal kommer i forskellige farvekombinationer og har døre i plast. Fælles for alle vores jalousiskabe er, at de har aflåselige døre, som gør at du kan låse diverse genstande af vejen når du forlader kontoret.

Hold kontoret ryddeligt med jalousiskabe

En af fordelene ved et jalousiskab, er at alle de ting du opbevarer kan holdes skjult bag dørene. På den måde kan du holde dit kontor pænt og ryddeligt og gemme diverse kontorartikler eller papirer af vejen. Det kan være rart hvis du eksempelvis ofte har kunder på besøg, hvor du ønsker at lokalerne skal fremstå professionelle. Desuden kan det give bedre fokus på arbejdsopgaverne, at der ikke er rod omkring dig og dine kollegaer. Lyder et jalousiskab som en løsning for dig? Så tag et kig på vores store udvalg her på siden. Gå ikke glip af disse kategorier Skriveborde Opbevaringsskabe Skuffeelementer Værdiskabe