Hvorfor skal jeg bruge et tegningsskab?

Et tegningsskab beskytter dine tegninger, så de ikke bliver krøllede eller ødelagte. Det er altså en god måde at holde dem intakte på. De er også gode til opbevaring af både kort, byggeplaner og meget andet, der skal holdes rent og sikkert. Et tegningsskab er specielt designet til netop denne type papirer, modsat arkivskabe og arkivreoler, som er beregnet til mindre dokumenter og mapper. Selvom antallet af virksomheder, der går uden papir, er steget, er der nogle sektorer, hvor der stadig kræves papirdokumenter. Derfor er en sikker og beskyttende opbevaring af disse dokumenter og andre elementer som filer, mapper, notesbøger og papirvarer, stadig nødvendigt. AJ Produkter tilbyder vi et stort udvalg af tegningsskabe, så du kan undgå rod på din arbejdsstation, gemme store dokumenter sikkert og bidrage til forbedret arbejdsproduktivitet.

Hvilket tegningsskab skal jeg vælge?

Du skal selvfølgelig vælge det tegningsskab, der dækker dine behov bedst. Så her er du nødt til at overveje forskellige ting. Eksempelvis hvor mange skuffer du skal bruge. Har du 5 eller 15 tegninger der skal opbevares? Alt efter dit behov, skal du vælge en med det antal skuffer du har brug for. Det kan være en god idé at vælge en, der har lidt flere skuffer end dit nuværende behov kræver, så du har lidt ekstra råderum. Det er også vigtigt at tænke over størrelsen på dine tegninger. Vi har helt op til A0 i størrelsen. Du kan også vælge mellem tegningsskabe med ben eller på sokkel, alt efter hvad der passer bedst ind i jeres miljø. Du kan få skabene i både metal og træ, så det er blot hvilken stil du er til. Gå igennem vores forskellige tegningsskabe og læs deres specifikationer, for nemmere at kunne træffe din beslutning.

Komplet tegneskab

Som navnet antyder, er disse kabinetter designet til opbevaring af tegninger, når du har brug for effektivt at lagre flere ark på et enkelt sted. Uanset om din virksomhed primært involverer ingeniørarbejde, arkitektur, konstruktion eller et andet felt, kan alle dine kort, planer, tegninger og andet papirarbejde gemmes sikkert i disse skabe. Hertil kan du tilføje et nøgleskab, hvor nøglerne til de forskellige tegneskabe kan opbevares sikkert. Den maksimale størrelse af gemte papirdokumenter er A1 eller A0 afhængigt af modellen. Du kan vælge mellem nogle med 5, 10 eller 15 skuffer. Nogle varianter har også centrallås, hvilket gør dem til en sikker type at vælge. Vi sælger træskabe, der enten er belagt med lak eller finér, eller du kan vælge en stålkonstruktion i stedet. Du har også mulighed for at vælge skabe, som enten hviler på bordben eller har en sokkel.

Tegningskabinet med bordplade

Har du også brug for et stort arbejdsområde til at producere, ændre eller undersøge dine tegninger? Så kan du med fordel vælge at investere i vores komplette skuffearkivskab med en bordplade. Dette skab er udstyret med en finérbelægning, der gør det robust og slidstærkt. Bordet kan vise sig at være en fremragende arbejdsstation i stedet for et skrivebord. Den er ideel til de virksomheder, der regelmæssigt beskæftiger sig med store dokumenter som kort, konstruktionstegninger, arkitektoniske designs osv. De ovenfor beskrevne produkter kan hjælpe dig med at organisere din arbejdsplads effektivt og holde alt på sin retmæssige plads, så det er hurtigt at finde igen. Vi sælger også andre typer opbevaringsmøbler såsom værkstedsskabe, opbevaringsbokse, skabe, nøgleopbevaringsskabe og så videre. Se det hele ved at gennemse vores forskellige kategorier. Gå ikke glip af disse kategorier Arkivskabe Skuffeelementer Nøgleskabe Kontortilbehør