Tøjophæng til garderober og entreer

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Tøjophæng til store og små garderober

Når det kommer til tøjophæng, så er det faktisk en nødvendighed på enhver arbejdsplads. Størstedelen af året er vi alle iført overtøj og derfor er der behov for tøjophæng når man træder ind på sin arbejdsplads, eller når nogen besøger dig som kunde eller samarbejdspartner. Tøjophæng bruges oftest i garderobe eller entré og er med til at sikre, at der ser pænt og ryddeligt ud, samt at man kan passe godt på sit overtøj. Læs mere om vores forskellige typer tøjophæng her på siden og se hvilken løsning der passer dig.

Tøjophæng til væg - praktiske knagerækker

En klassiker til tøjophæng er knagerækker, som giver mulighed for at opbevare meget overtøj på en pladsbesparende måde, på et større antal knager. Ved at lade tøjet hænge på knager langs væggen, vil det automatisk fylde mindre i rummet. Det giver plads til andre indretningselementer, eksempelvis loungemøbler, eller grønne planter, som vil skabe en indbydende atmosfære i dit indgangsareal. Enhver medarbejder eller gæst vil føle sig velkommen i dine lokaler, hvis der er sørget for praktisk tøjophæng og en behagelig stemning.

Tøjstativer og konfektionsstativer

Et tøjstativ er ofte brugt til tøjophæng i større garderober, eksempelvis ved afholdelse af større arrangementer, hvor tøjet indleveres i en organiseret bemandet garderobe. Men de er også kendt som konfektionsstativer i tøjbutikker, eller bare som løsning til tøjophæng i en almindelig garderobe. Tøjstativer er praktiske, idet de kan flyttes rundt efter behov, da de har hjul. Visse typer kan desuden klappes sammen eller stables ind i hinanden, så de på den måde ikke optager plads når de ikke anvendes. Dette kan være en praktisk løsning, hvis du kun skal have plads til større mængder overtøj til lejlighedsvise begivenheder.

Stumtjenere

En stumtjener er en meget traditionel løsning, når det kommer til tøjophæng. En stumtjener optager ikke ret meget plads, men kan til gengæld ikke opbevare store mængder overtøj ad gangen. Derfor er stumtjeneren mest velegnet i mindre lokaler, hvor der oftest opholder sig få mennesker. Eksempelvis på mindre kontorer. Til gengæld kræver en stumtjener ikke andet end at du indkøber den, idet den ikke skal hænges op eller kræver større samlearbejde, som garderobeskabe og kontorskabe eksempelvis gør. En stumtjener er derfor en nem og klassisk løsning til tøjophæng på arbejdspladsen.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker