Skohylde til væg

En skohylde kan være praktisk til at sætte sine sko på, og mange skohylder fås med to hylder, så der kan stå dobbelt så mange par sko end ved kun en enkelt hylde. Med en skohylde står skoene ikke på gulvet og fylder, det ser både pænt ud at de er hævet lidt op over gulvet, og herudover er det praktisk at kunne komme til at støvsuge og vaske gulv uden at skulle bære alle entréens eller bryggersets sko væk inden man kan komme i gang.
Er man kun én person i husholdningen, kan det være nok med en lille skohylde, hvor der blot kan stå de to eller tre par sko, man bruger mest. Har man flere, kan man opbevare dem i sit garderobeskab, så de ikke optager plads i gangen.
Med en væghængt skohylde kan man altså let klare rengøringen uden at være generet af hensmidte sko, og denne type skohylde monteres let med et simpelt ophæng. Det tager ikke mange minutter, og når monteringen er færdiggjort kan man glæde sig over sin ryddelige gang, hvor skoene nu har rigtige pladser i stedet for der, hvor der lige var mulighed for at sætte dem.

Spar på pladsen med en skohylde til væg

Især i ældre lejligheder kan det knibe med pladsen i gangen, og da kan det være en mulighed at vælge en skrå skohylde til væg. På en skrå skohylde står skoene i en vinkel og optager på den måde mindre plads, end hvis de stod vandret på en almindelig hylde.
Det kan være værd at have i tankerne, særligt hvis husstanden tæller meget store fødder. En størrelse 48 tager ganske meget plads fra en smal gang, og da kan en skrå skohylde være en god løsning.

Skohylde i træ

Hos AJ Produkter finder du flere forskellige skohylder, og særligt vores skohylde i træ er populær. Dens enkle og naturlige design passer godt til den nordiske stil og lyse udtryk, som mange her i Skandinavien holder af.

Skohylde af metal

Hvis du derimod foretrækker en skohylde af metal, går du ikke forgæves hos os, for det kan vi også klare. En skohylde i stål er utroligt slidstærk og let at tørre af med en klud, hvis den skulle blive snavset af mudrede sko og støvler.
Det kan også være en mulighed at vælge en sort eller hvid skohylde, for næsten uanset hvilken farve, du har på væggene i gangen, passer enten sort eller hvid til.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker