Tøjhænger

Uanset om man går ind ad døren derhjemme i privaten eller møder ind på sin arbejdsplads, så er de relevant, at der findes et sted, man kan hænge sit overtøj. Knager er et rigtigt godt valg i den sammenhæng, da de hverken fylder meget, men også har stor funktionalitet.

Uden et sted at hænge sin jakke, kan der hurtigt blive rodet, da overtøj typisk bliver smidt rundt omkring på stole eller andre møbler. En institution, kontor eller anden form for arbejdsplads ser bare pænere ud når der er en garderobe, hvor man kan hænge sit overtøj.

Er du virksomhedsejer, som mangler knager til dine gæsters overtøj eller er du på udkig efter en form for tøjophæng i hjemmet, så kan du her på siden finde et udvalg af metalknager og andet tilbehør.

Ting til at hænge tøj på

En metal knagerække er en nyttig form for tøjhænger i entreen eller en garderobe, men den kan med fordel også bruges i andre lokaler. For eksempel i soveværelset, på kontoret eller på badeværelset. På badeværelset i hjemmet skal der naturligvis være nogle knager, sådan at håndklæder klude eller andet kan hænges op når de har været brugt.

En knagerække metal er derfor også relevant i mange andre sammenhænge. Knagerækker i eksempelvis køkkener er også fordelagtige i forhold til at hænge viskestykker og grydelapper op på. Der er mange formål ved at anskaffe en knagerække metal uanset, hvilket rum den skal bruges i hjemmet, samt på arbejdspladserne og lignende.

Knagerække i metal

Vi forhandler flere modeller af knagerækker i forskellige størrelser. Du kan både finde en tøjhænger med få knager som passer til mindre behov, men du kan også finde knagerækker som er længere, hvor der kan hænges flere ting op.

Her på siden finder du desuden også bøjler, som kan være relevante, hvis der er noget bestemt tøj, som ikke må blive krøllet. Hvis knagerækken skal være i hjemmet, så kan du med fordel hænge tøjet op på bøjler. Ved at hænge tøj på bøjler kan du nemlig holde tøjet pænt til når du skal bruge det.

Du kan læse mere om de forskellige produkter indenfor knagerækker og tilbud her på siden, læse om de forskellige mål samt, hvad vores varer er lavet af i forhold til materiale. Har du behov for mere hjælp, skal du være velkommen til at tage kontakt til os.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker