Afspærring

Stort udvalg af afspærringsprodukter

Afspærring kan være relevant flere steder i en virksomhed. På lageret eller værkstedet kan det være praktisk af afspærre områder, hvor man eksempelvis ikke må køre ind med truck eller rundt om et parti varer, der skal beskyttes.
Det kan også dreje sig om opgaver udenfor, hvor der er behov for plads til maskiner og man derfor spærrer plads, så ingen parkerer der, hvor arbejdet skal foregå, eller hvis man afventer en container eller en flyttebil.

Hegn, bomme og stolper til afspærring

Når det gælder afspærring, findes der flere forskellige typer af produkter, man kan benytte for at markere, at her må man ikke gå ind. Er der tale om et hul, man kan komme til skade ved at falde ned i, kan et hegn være relevant, mens det for at spærre plads til eksempelvis en fragtbil kan være mere oplagt med en kæde og stolper.
Har man brug for at forhindre indkørsel til et område kan en bom være en mulighed, for den kan man låse, så det ikke er muligt at passere.

Afspærringsstolper og bånd til VIP-afspærring

Hvis der er tale om eksempelvis en filmpremiere, vil det være passende med et flot bånd, der fastgøres til afspærringsstolper. Her gælder det en festlig begivenhed, og når den røde løber er rullet ud, må afspærringen naturligvis også passe til lejligheden.
Også på messestanden kan det se mere elegant ud med bånd frem for kæder for at markere, hvor messestanden starter og slutter. Har man ikke budget til at bygge standen op med vægge og rum, kan det være en udmærket løsning at afgrænse standen med afspærringsbånd.

Afspærringskæder- og reb

Når det drejer sig om eksempelvis et lager, kan afspærringskæder eller reb være en god løsning. Kæder og reb kan også bruges i et udstillingsområde, hvor man viser virksomhedens produkter frem men ikke ønsker, at besøgende skal røre ved de udstillede genstande.
Både afspærringskæder og -reb fastgøres i enten stolper eller beslag, der monteres på væg. Stolperne er praktiske, da man let kan flytte rundt på dem, men er der tale om en situation, hvor afspærringen skal være permanent, kan det være en bedre løsning at fastgøre rebet eller kæden på væggen.
Hos AJ Produkter har vi et bredt udvalg af produkter til afspærring med båder bomme, kæder, reb og bånd. Se vore store sortiment her på siderne og bestil med få klik allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker