Sort reb til afspærring

Et afspærringsreb kan være en både praktisk og elegant måde at afspærre et område på eller til at lede et publikum en bestemt vej, og afspærringsreb kan være relevante i mange forskellige sammenhænge. I lounge- eller venteområder kan det være nyttigt at opdele rummet i zoner, og da kan man med fordel benytte afspærringsreb. Det kan for eksempel dreje sig om offentlige instanser, hvor typen af ærinder bestemmer hvilken kø, man skal stille sig i.
Men hvad er et afspærringsreb egentligt? Der er tale om et tykt reb, som man kan bruge til at vise, hvor man må gå og hvor, man ikke må. Når det gælder messer, udstillinger og lignende vil man ofte vælge et sort reb til afspærring, men er der tale om en filmpremiere eller noget andet festligt, kan man overveje et rødt. Sort kan det klassiske valg og kan altid bruges.
Også på messestanden kan det være praktisk at medbringe afspærringsreb, hvis der er behov for at skærme produkter eller maskiner mod publikum, der måske gerne vil røre eller pille men altså kun må se. Afspærringsrebet kan desuden bruges til at afgrænse selve standen, så man tydeligt kan se, hvor grænsen går.

Tykt reb

Med et afspærringsreb er der altså tale om et tykt reb, og selvom man i princippet kunne bruge et tyndere bånd, signalerer et tykt reb alvorligheden og vigtigheden af ikke at overskride afspærringen.
Et afspærringsreb kan ikke hænge frit i luften og skal derfor fæstnes til noget. Her kan man vælge at fastgøre rebets to ender til afspærringsstolper, der stilles på gulvet og altså kan flyttes rundt efter behov. Hvis der er tale om en permanent løsning, kan det være en mulighed at montere vægbeslag på væggen, som afspærringsrebet kan fastgøres til.
Det kan eksempelvis være aktuelt i en biograf, hvor adgangen til salene skal være begrænset udenfor de tidsrum, hvor publikum må gå ind. Også på restauranter og barer, hvor det er nødvendigt at holde styr på, hvem der kommer ind og hvornår, kan et afspærringsreb være aktuelt.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige afspærringsreb, og her kan du blandt andet vælge, om enderne skal være i messing eller rustfrit stål. Se hele vores udvalg her på siden og bestil afspærringsreb allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller chat.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker