Afspærringskæder i plast

Afspærringskæder kan være nyttige til mange formål. På områder, hvor uvedkommende ikke må gå ind, kan det være nødvendigt at spærre af med kæder. Afspærringskæder ses også ofte i forbindelse med udstillinger, koncerter og messer, hvor de besøgende skal gå på bestemte områder eller stå i kø, og da kan man danne korridorer med afspærringskæder. Man kan også bruge kæden til at spærre en plads på vejen, hvor en flyttebil eller skurvogn skal stå.
Afspærringskæder er som oftest fremstillet i plast. Plast er et let materiale, hvilket er praktisk, når man skal bære kæden og arrangere den, så den afgrænser de ønskede områder. Herudover er visse typer af plast også særdeles holdbare, og dette er en anden grund til, at man benytter plast til fremstilling af afspærringskæder.

Afspærringskæder i metal

Det er dog også muligt at købe afspærringskæder i metal, og disse kan være aktuelle på steder, hvor man ønsker at forhindre at biler kan køre ind. En kæde af plast vil man kunne forcere med en bil, hvorimod en kæde af metal er umulig at køre igennem. Derfor benyttes afspærringskæder af metal på områder, hvor biler ikke skal kunne køre ind.
En afspærringskæde af metal kan være en billigere løsning end at få monteret en port, hvis dette da overhovedet er muligt. På lukkede veje giver det mening med en kæde af metal, så uvedkommende klart og tydeligt kan se, at her må man ikke køre, men også i indkørsler kan det være relevant, hvis andre ofte vælger at benytte indkørslen til at vende eller parkere.

Rød/hvid afspærringskæde

Afspærringskæder af plast ses ofte i farvekombinationen rød/hvid. Rød indikerer meget ofte fare, og sammen med den hvide er den ikke til at undgå at få øje på. Effekten ville være en anden, hvis kæden var grøn eller blå, men netop rød og hvid har vist sig at være meget iøjnefaldende, og derfor er det denne kombination, der oftest benyttes i forbindelse med afspærringskæder.
Hvis man har brug for både en afspærringskæde og noget at gøre den fast på, kan det være en mulighed at anskaffe en afspærringsstolpe med kæde. Alternativt kan man søge efter en afmærkningsstolpe med kæde, for de kan i store træk det samme.
Se vores udvalg af produkter til afspærring her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker