Opbevaring

Stort udvalg af produkter til opbevaring

På både arbejdspladser, i institutioner, sportsklubber og mange andre steder er det nødvendigt med opbevaring. Der kan være tale om mange forskellige ting, der skal opbevares, og det kan derfor være nødvendigt med flere forskellige typer af opbevaring.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af produkter til opbevaring, uanset om det gælder i virksomhedens reception, på kontoret, i institutionen eller i fodboldklubben, og her kan du finde alt, hvad du skal bruge til opbevaring.

Opbevaring af tøj og overtøj

Særligt i institutioner kan man have behov for opbevaring af tøj og overtøj, for her er det ikke sagen at gå ind på stuen med pladrede støvler eller våd flyverdragt. Også på en arbejdsplads kan man have behov for at skifte mellem sit civile tøj og sit arbejdstøj, og også her har man derfor brug for opbevaring af tøj og sko.

Opbevaring af sko og støvler

Hos os finder du også et stort udvalg af produkter til opbevaring af sko og støvler, og vi har en lang række forskellige skostativer, der kan være oplagte i institutionen eller i moskeen, hvor man skal sætte sine sko, inden man går ind. Et skostativ eller en skoreol er praktisk, så skoene står pænt og ikke ligger hulter til bulter.

Skabe, hylder og reoler til opbevaring

Skabe og hylder kan være utroligt praktiske til opbevaring af en lang række ting som eksempelvis mapper, kontorartikler og værktøj, og med praktisk opbevaring er det muligt at holde orden på kontoret og andre steder. Det er meget værd at kunne finde det, man skal bruge og ikke skulle bruge tid på at lede, fordi man ikke havde den rette opbevaringsløsning. Hos os finder du både opbevaringsskabe, hylder og reoler til opbevaring.

Entre opbevaring - find den bedste opbevaringsløsning hos AJ Produkter

Særligt i en entré er det nødvendig med gode opbevaringsløsninger. Her skal både overtøj, sko, huer, vanter, paraplyer og flere andre ting opbevares, og da kan det være meget værd med eksempelvis sko- og hattehylder samt knager, knagerækker eller garderobestativer.
Se vores store udvalg af produkter til opbevaring her på siderne og find den helt rette opbevaring til skolen, institutionen, kontoret eller børnehjemmet. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og sende dine varer afsted. Har du spørgsmål til vores opbevaringsløsninger eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller i chatten.

Gå ikke glip af disse kategorier

StumtjenereSofabordeReceptionsdiske og skranker