Find din nye daybed her

Hos AJ Produkter går vi højt op i, at vores produkter er af høj kvalitet og funktionalitet – til konkurrencedygtige priser. Alle daybeds er testet og godkendt på deres styrke, holdbarhed og sikkerhed, men skulle de alligevel ikke holde, er der altid 7 års garanti på vores produkter. AJ Produkter hjælper både store og små virksomheder, og vi guider dig gennem hele processen. Ring til os i dag, hvis du ønsker hjælp eller rådgivning.

Skal du vælge en daybed eller en sofa?

Er du på udkig efter et behageligt møbel til kontoret, loungen eller noget tredje? Så kan en daybed være svaret. En daybed er en lettere form for sofa, der er ideel til en lille pause. Selvom en daybed har et enkelt design, så er det stadig et enormt komfortabelt møbel. Derfor kan en daybed være en oplagt løsning de steder, hvor der ikke ellers er plads til en sofa. Indret f.eks. et hjørne af kontoret med en eller flere daybeds, hvor der kan tages et hvil, holdes uformelle møder, være en alternativ arbejdsstation e.l. Det er også nemt at sætte daybeds sammen i forlængelse af hinanden, hvis I har mere plads, men stadig ønsker en lettere sofa, der stadig giver luft og plads til andet i rummet.

Stort udvalg i flere farver

Her hos AJ Produkter har vi daybeds mange farver, så du kan finde én, der passer til din indretning. Netop fordi en daybed i sig selv er et enkelt møbel, som ikke er særlig prangende, så kan valget af farve have en stor betydning. Er du interesseret i en daybed, der virkelig slår igennem – så kan farver som blå og guld være oplagte valg. Er du derimod mere ude efter en daybed, som for alvor signalerer ro og komfort, så er farver som antracit og taupe gode valg, der vil passe ind i enhver indretning.

Vælg mellem daybeds i kunstlæder og stof

I vores sortiment finder du daybeds i to stoftyper – i kunstlæder og stof. Vores daybeds i kunstlæder er sammensat af polyuretan og bomuld, mens dem i stof er 100 procent polyester. Begge slags er meget slidstærke og har bestået testen EN 16139, som tester på styrke, holdbarhed og sikkerhed. Du kan derfor føle dig tryg ved, at uanset hvilken daybed du har i søgelyset, så kan den holde til lidt af hvert. Fordelen ved at vælge en daybed i kunstlæder er først og fremmest at de er lettere at rengøre – tørre af, ingen plamager osv. Men derudover er det selvfølgelig også et spørgsmål om, hvilken stil du vil gå efter med daybeden. Her kan en daybed i kunstlæder give et mere råt udtryk mens stof fremstår mere afslappet.

Køb daybeds hos AJ Produkter i dag

Vi har et enkelt og let overskueligt udvalg af daybeds her i AJ Produkter. På den måde kan de passe ind langt de fleste steder. Gå på opdagelse her på siden og find jeres nye daybed allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Hos os får du altid god kundeservice, så du kan føle dig tryg, når du handler her.

Gå ikke glip af disse kategorier

SkærmvæggeMagasinholdereSiddepuffer